Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még, vagy csak udvariasságból nem ráz le?
Van egy lány, akivel középiskolában majdnem összejöttem. De végülis rendkívül undorító módon, a pofámba hazudva lenyúlta a hátam mögött egy felsős egyetemista.
A lánnyal tényleg majdnem összejöttem hetek, de talán napok kérdése lett volna a dolog.
Azóta eltelt még 3 év, de a lánnyal még mindig órákat beszélünk át facebookon, telefonon. Biztos, hogy nem baráti a kapcsolatunk, mert néha teszek utalásokat, de fölösleges mert szerintem tudja mit érzek iránta.
Szerintem ő is velem akart járni, de bele lett erőltetve egy másik kapcsolatba, most pedig kénytelen hű maradni a sráchoz, ha nem akar rib.nc lenni.
Tényleg szeret? Mit tehetek? Az a srác egy lúzer, sosem fogja ott hagyni, nekem kell lépnem, és ebben az esetben egyáltalán nem arról van szó, hogy más nőjét elveszem.
Ez a lány hozzám tartozik, és ha nem hazudik a képembe a felsőéves srác, én jövök vele össze előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!