Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
81/84 anonim válasza:
és ettől jobb lesz a magyar a szlováknál meg a románnál? ettől leszünk dicső nemzet, hogy tüntetünk az ellen akit megválasztottunk? jó, szar választás volt, az tény, és abban igazat adok, hogy hangot kell emelni ellene de...
mi köze ennek a magyarsághoz? ez most politizálás, te meg korábban a magyarság büszkeségéről a különböző rasszok és nemzetek ellen beszéltél..
orbán ellen valóban nem érnek semmit az üres szavak... akasztófa kéne a Kossuth térre, de a teljes országgyűlés ráférjen:D
de ez politika
a magyarságról beszélj!
82/84 anonim válasza:
Tobbesszamot ne hasznalj en nemszavasztam erre a getczi bandara!
Milyen magyarsagrol beszeljek,mondjak neked verset??
Veled akkora elmeny targyalni,mint sajtreszelovel rejszolni..
83/84 anonim válasza:
Istenem... komolyan alapítok egy náci pártot, hogy ez a sok nyomorék arra szavazzon a Jobbik helyett.. Akkor legalább lenne értelme megválasztani a Jobbikot, de így...
84/84 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mondjuk én nem vagyok rasszista mert a rasszizmus bűn és bűnözni a cigányok szoktak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!