Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a legtöbb ember aki azt mondja magáról, hogy "rasszista" nem is az!
Az emberek nagyrésze, nem az agymosoot liberizék" a mocskos antiszociális beilleszkedni (a társadalomba) képtelen élősködő bőnözőhajlamú férgeket utálja és hogy ez milyen színű, vagy vallású, vagy etnikumu az mindegy.
Az nem mindegy melyik csoportól kerűl ki a legtöbb ilyen "ember".
Tehát legtöbben nem rasszisták, csak utálják a mocskot.
Minden emberben természetéből fogva benne van a másikkal való rivalizálás, amiből már csak egy lépés a másik valamilyen indokkal való utálata, vagy a vele való előítéletes viselkedés.
Én megértem azokat, akik mondjuk a cigányokat utálják, vagy előítéletesek velük legalább, mert azért mondjuk ki nem véletlen a dolog, de az már más kérdés, ha ennek hangot is ad.
Utallak mert cigany, neger, zsido, arab, magyar, roman, pirez, gyikember vagy -> rasszizmus.
Utallak mert nem birsz viselkedni, mert bunozo vagy, mert nem tudod betartani a tarsadalmi normakat -> nem rasszizmus.
En liberalis vagyok, nem szeretem a rasszistakat, de azokat sem akik nem birjak betartani a tarsadalmi egyutteles szabalyait.
Nem kellene keverni a kettot.
A bunozoket nem szeretem, de nem azonositom a bunt borszinnel
Ha valaki bu ozo lesz, hat az nem azert lesz az, mert mas a borszine... inkabb ra van szorulva valamilyen szinten - ha nincs penze elvesz mastol,ha az tiltakozik eroszakot alkalmaz... ha egy tarsadalom utalna engem a borszinem miatt, en sem igyekeznek sajnalatot vagy kegyelmet tanusitani a tarsadalom ellen... abszolut szeretetlensegrol van szo... es latszik a oommenteken, hogy sokan a bunozessel azonositjak a ciganysagot, mikozben a ketto nem egxmasbol kovetkezik...
Szemuveges vagyok... ha anyazol haragudni fogok rad, utalni foglak, es nem fogok a segitsegedre lenni, vagy ha valakitol el kell vennem, toled fogok elvenni, hiszen a barataimat nem bantom... de ezt nem azert teszem, mert szemuveges vagyok, hanem mert taljuk egymasfy,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!