Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha egy lány rasszista?

Figyelt kérdés

2015. márc. 26. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
0%
Csodálkoztam mi ez a sok negatív komment, aztán rájöttem, hogy nem rasztát írtál, hanem rasszistát. Amúgy igen, zavar. :)
2015. márc. 26. 11:12
 32/84 anonim ***** válasza:
9%
Az is erdekes hogy a sok IQ-bajnok azt hiszi hogyha magad az IQja, akkor maris okosnak szamit :) Hat nem barataim, attol meg lehettek sikbutak.
2015. márc. 26. 11:15
 33/84 Kulcsos7 ***** válasza:
95%

Szerintem a legtöbb ember aki azt mondja magáról, hogy "rasszista" nem is az!

Az emberek nagyrésze, nem az agymosoot liberizék" a mocskos antiszociális beilleszkedni (a társadalomba) képtelen élősködő bőnözőhajlamú férgeket utálja és hogy ez milyen színű, vagy vallású, vagy etnikumu az mindegy.

Az nem mindegy melyik csoportól kerűl ki a legtöbb ilyen "ember".

Tehát legtöbben nem rasszisták, csak utálják a mocskot.

2015. márc. 26. 11:24
 34/84 anonim ***** válasza:
# 33 Igen, ez így van.. Az én szememben az a rasszista, aki nem a tettei alapján ítél meg egy embert, hanem a bőrszíne, vallása stb. alapján. Én se vagyok rasszista, de utálom az előbb említett emberszabásúak nagy részét... ettől függetlenül van pár ismerősöm, akik tökéletes ellenpéldák. Már csak miattuk se lennék rasszista.
2015. márc. 26. 11:26
 35/84 anonim ***** válasza:

Minden emberben természetéből fogva benne van a másikkal való rivalizálás, amiből már csak egy lépés a másik valamilyen indokkal való utálata, vagy a vele való előítéletes viselkedés.

Én megértem azokat, akik mondjuk a cigányokat utálják, vagy előítéletesek velük legalább, mert azért mondjuk ki nem véletlen a dolog, de az már más kérdés, ha ennek hangot is ad.

2015. márc. 26. 11:30
 36/84 anonim ***** válasza:
86%

Utallak mert cigany, neger, zsido, arab, magyar, roman, pirez, gyikember vagy -> rasszizmus.

Utallak mert nem birsz viselkedni, mert bunozo vagy, mert nem tudod betartani a tarsadalmi normakat -> nem rasszizmus.

En liberalis vagyok, nem szeretem a rasszistakat, de azokat sem akik nem birjak betartani a tarsadalmi egyutteles szabalyait.

Nem kellene keverni a kettot.

2015. márc. 26. 11:32
 37/84 anonim ***** válasza:
# 36 Nem kellene, de mint látod még mindig túl nagy a sötétség pár fejben... Pont ezért ennyire érzékeny téma ez, sokan nem tudják megkülönböztetni a szezont a fazontól.
2015. márc. 26. 11:37
 38/84 anonim ***** válasza:

A bunozoket nem szeretem, de nem azonositom a bunt borszinnel

Ha valaki bu ozo lesz, hat az nem azert lesz az, mert mas a borszine... inkabb ra van szorulva valamilyen szinten - ha nincs penze elvesz mastol,ha az tiltakozik eroszakot alkalmaz... ha egy tarsadalom utalna engem a borszinem miatt, en sem igyekeznek sajnalatot vagy kegyelmet tanusitani a tarsadalom ellen... abszolut szeretetlensegrol van szo... es latszik a oommenteken, hogy sokan a bunozessel azonositjak a ciganysagot, mikozben a ketto nem egxmasbol kovetkezik...

Szemuveges vagyok... ha anyazol haragudni fogok rad, utalni foglak, es nem fogok a segitsegedre lenni, vagy ha valakitol el kell vennem, toled fogok elvenni, hiszen a barataimat nem bantom... de ezt nem azert teszem, mert szemuveges vagyok, hanem mert taljuk egymasfy,

2015. márc. 26. 11:38
 39/84 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy és mennyire.
2015. márc. 26. 11:42
 40/84 anonim ***** válasza:
Szerintem még az se rasszizmus, ha azt mondom, hogy a cigányok heves vérmérsékletűek. A spanyolokra, olaszokra, latin-amerikaiakra is szoktuk mondani, hogy latinos vérmérsékletűek. A skandináv országok lakóira meg, hogy északi-as. Ez mind mind tapasztalat alapján kialakult vélemény.
2015. márc. 26. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!