Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha egy lány rasszista?

Figyelt kérdés

2015. márc. 26. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
Jó kis csalikérdés. És igen. Nem feltétlen azért, mert buta, hanem szimplán igazságtalan és nem nyitott. Mindkét jellemvonás értelemszerűen negatív számomra.
2015. márc. 26. 11:48
 42/84 anonim ***** válasza:

Egy kis érdekesség a 40es kommenthez:

A cigányok mégis a skandinávokkal rokon. Ami azt illeti a cigányok állnak leginkább közel az árjákhoz, akiknek nevében a nácik ölték őket.

2015. márc. 26. 12:05
 43/84 anonim ***** válasza:
# 42 Akkor az indiás sztori kamu?
2015. márc. 26. 12:07
 44/84 anonim ***** válasza:

Az arjak az indiai "honfoglalok"... az arja szo szo szerint host jelent

az indoeuropai, vagy indogerman nepek lenyege, hogy indiabol szarmaznak.... tehat a nemet, a skandinav, a cigany, angol.... szoval a german nepek india kornyekerol szarmaznak

2015. márc. 26. 12:14
 45/84 anonim ***** válasza:
Én is rasszista vagyok. Tehát, nem zavar, ha az vagy.
2015. márc. 26. 12:22
 46/84 anonim ***** válasza:
# 44 Értem, de akkor elég távoli rokonságban vannak :D
2015. márc. 26. 12:24
 47/84 anonim ***** válasza:
En a sok nem rasszista hozzaszolonak ajanlanam figyelmebe egy Magyar oldalt kuruc.info suru latogatas utan kivancsi lennek a velemenyukre,hogy szukseg van e a rasszizmusra ill. Ezek az emberek dolgozzanak zsido iranyitasu cegnel es koltozzenek cigany melle!
2015. márc. 26. 12:46
 48/84 anonim ***** válasza:
a kurucot ostobak irjak ostobaknak.
2015. márc. 26. 12:48
 49/84 anonim ***** válasza:
0%

Kurucinfo, neszopass XD

szerintefnaz azmoldal hiteles infokat ad? Emlekszrm hogy ki volt akadva meg mennyit cikkeztek azon, hogx az ev elso szulottje cigany volt.. szanalmas az egesz oldal, es egy csoppet minthampolitikai huzasa is lenne....

nepbutitas felsofoka az az oldal!

de ha felveszem a logikadat.... miert is van szukseg a rasszizmusra? Mert azzal meg mindig nem vagyunk elorebb, hogy utaljuk a ciganyokat, ez csak olaj a tuzre, ettol meg nem fognak eltunni 3s nemmlesznek jobbak sem...

2015. márc. 26. 12:52
 50/84 anonim ***** válasza:
kurucot szoktam olvasni, a sok cigányozást meg zsidózást lezsámítva néha vannak érdekes cikkek, de szerintem igen is rasszista és antiszemita oldal
2015. márc. 26. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!