Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfutamodó lánnyal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfutamodó lánnyal mit kezdhetnék?

Figyelt kérdés
akármennyire határozottan (lehet pont ez a baj) akarok megbeszélni a problémáinkat, megfutamodik.
2010. febr. 17. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Nyomás utána, kirúgod a lábát aztán megkötözöd! Ha megvan esetleg szájon fosod! :D
2010. febr. 17. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
próbáld meg elmagyarázni neki, h neked ez igy nem megy, hogy nem tudtok megbeszélni semmit..és vagy változtat ezen,vagy mindenki szivfájdalmára vége..nekem ez az 1 tippem van, nekem is volt hasonló problémám 1 lánnyal,mondjuk vele csak szexuális dolgokról nem tudtunk beszélni, csak leirni tudta a telefonjába majd átnyújtotta h olvassam el, vagy msnen tudta leirni..ha ott sem működik a dolog,akkor próbáld meg amit az elején irtam..
2010. febr. 17. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Láttam ilyen lányt kamaszt, fiatal felnőttet és középkorút is. Sajnos volt akalmam sűrűn együtt lenni velük. A helyzet - az én tapasztalataim alapján - nem fog változni, sosem lesz melletted egy erős partner, akire számíthatsz, ha valami miatt te nem tudod megoldani a felmerült problémát.
2010. febr. 19. 11:41
 4/5 A kérdező kommentje:
és hogy lehet ezt kezelni?
2010. febr. 19. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos sehogy. Legalábbis az általam ismert hölgyeknél sehogy sem ment, viszont állandó para a családjuk élete, hogy helyrerázzák azokat a dolgokat, amikkel nem mertek szembenézni és később sokkal nagyobb baj lett belőle.

Aki megpróbálta határozottan kezelni a dolgot (ahogy te is), sírásba torkolt egy idő után minden beszélgetés. Ez a 3-ból 2 nőnél így zajlik. A legfiatalabb még úton tart ide. Ja! Nem rokonok, még csak nem is ismerik egymást. Szerintem, ha jót akarsz magadnak, elhagyod. Ha meg úgy érzed, képes vagy egy életen át egyedül irányítani az életeteket, akkor hajrá, nagy kihívást választasz.

2010. febr. 19. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!