Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetnék magammal?
Legjobb barátomról tudni kell, h az a tipikus piszkosul jóképű gyerek, akibe az egész suli/környék/ország bele volt zúgva mindig.
Aztán én meg nem mondom, hogy csúnya vagyok, de ha ő ott volt, sz*arba se néztek a lányok.
Aztán hiába volt azért nekem is egy-két lány, ez eléggé rombolta az önbizalmam,elég csendes, visszahúzódó lettem.
Aztán szerencsére gyorsan meguntam a banánt,elkezdtem konditerembe járni, boxolni, divatos ruhákba járni, chatre feljártam beszélgetni csak, hogy jobban megismerjem őket, próbáltam a személyiségem fejleszteni.
Aztán ma már elmondhatom, hogy meg van a "gyümölcse", de az a baj, hogy igazából rájöttem, hogy ez csak álarc, nem önmagam vagyok.
Szimplán tudom mi kell a nőknek, én megadom, de egy-két esténél tovább nem jutunk, mert egyre kevésbé megy a színjáték, aztán mikor előjön a visszahúzódó énem a lányok azt gondolják, hogy velük van a baj, hogy koptatni akarom őket.
Ez meg így nagyon nem jó, mert szeretnék már egy barátnőt, de ha mégse veszi fel, akkor idővel panaszkodik, hogy hová lett az a férfi, akit az elején megismert.
Én meg csak stresszelek ezerrel:S
De az egy kuka.
Nem vagyok egyáltalán beszédes, az meg elég rosszul jön le, hogy az elején úgy megdumálom, hogy csak pislog, aztán a kövi találkozón meg csak vagyok magamnak, mint egy kuka.
Ha meg az elején is az lennék akkor tuti nem is állna velem szóba senki.
Biztos, hogy az az "éned" is szerethető, és arra az "éned"-re olyan lányok fognak bukni, akik tényleg bejönnek neked!
Az én párom kb így volt régebben, próbálta adni a nagymenőt, meg minden, és próbált hozzám közeledni, én meg néztem, h na ez meg mit akar tőlem... Aztán előjött az igazi személyisége és rájöttem, hogy mennyire hozzám való:)
Látom a két személyiségednek külön felhasználóneve is van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!