Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képesek lennétek együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képesek lennétek együtt maradni a párotokkal ha kiderülne, hogy megölt egy csomó állatot már?

Figyelt kérdés
Van nekik cicájuk, és mikor születnek kis cicák, nem tarják meg hanem odavágják és megölik őket. Ezt ma tudtam meg, nagyon kiborított. :(
2015. márc. 23. 22:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz vele, mert ha véletlenül teherbe esel, falhozvágja a te gyereked is....
2015. márc. 24. 11:52
 22/29 anonim ***** válasza:
64%

én is éltem falun, és soha senki nem ölte meg a kisállatát. :D

egyszerűen megdöbbentő, hogy leszavazzátok azokat, akik elhagynának egy állatgyilkost. ennyire elbaszottak nem lehettek.

2015. márc. 24. 13:58
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

kedves #12-es

felvállaltam a tettem és nem érzem magam rossz embernek ha bármi baja van a kutyáinknak macskáinknak azonnal az első út az állatorvos, ok nélkül soha nem fenyítettem egyik állatomat sem, de tény h a gazdájuknak tekint az összes háziállatom én pedig családtagnak tekintem őket.

mivel az ivartalanítás tervben volt, de elkéstünk vele ezért kellett ezt meglépni.

Mégis áruljátok el nekem akik ennyire tiltakoznak ez ellen melyikőjük vállalná ha véletlen oda fial az állat egy almot (5-7db), hogy felnevelné, ha tudja h elpasszolni egyet sem tud mert nincs hová nincs kinek.

Vagy humánusabb megoldás nevelni egy darabig majd beülni a kocsiba és valahol 2 település között szabadon engedni őket?

vagy ha tudod h fialni fog és elkapod aznap és míg a kis szerncsétleneknek a külvilágról fogalmuk sincs véget vetsz az életüknek...

Sajnos szörnyű dolog sajnáltam is őket és valószínűleg akinek van egy normális elméje az is hasonlóan érez, de tudja h nem tudja eltartani őket és muszáj ezt a dolgot véghezvinni...

lehetne ezen vitázni, de mindenki nézzen előbb magába

persze azt elítélem akinek ott az állata és az első ilyen alkalom után nem ivartalaníttatja azt.

2015. márc. 24. 15:59
 24/29 anonim ***** válasza:
56%

"Vagy humánusabb megoldás nevelni egy darabig majd beülni a kocsiba és valahol 2 település között szabadon engedni őket? "

Ami azt illeti, szerintem sokkal.

2015. márc. 24. 17:22
 25/29 anonim ***** válasza:

akkor sajnálom de én egy kegyetlen szív és érzelmek nélküli ember vagyok! :/

szerencsétlen jószág meg pusztuljon el valahol a határban, mert amiről nem tudunk az nem fáj alapelv az mindenkiben pozitív! és boldogan lehet tovább menni h hurrá mekkora hőstettem hajtottam végre egy dobozban kitettem az állatokat és majd lesz velük valami

2015. márc. 24. 17:54
 26/29 anonim ***** válasza:

ja mert az rendben van akkor, hogy néha-néha megölsz egy-egy állatot?

ha a gyerekedet nem tudod eltartani, akkor is a falba vered a fejét hogy meghaljon? ja mert az állatokat nem lehet hasonlítani az emberekhez. miközben minden emlős állat érző, intelligens. a malacok pl egyes teszteken jobban teljesítenek mint a kutyák...

én előbb segítenék állaton, mint emberen. az állatok közül egyetlen egy sem tehet arról, ami történik vele. az ember ba_ssza el azokat is...

nekem is született már sok kiskutyám (7), és nem tudtam volna eltartani. beoltattam mindegyiket, és ingyen odaajándékoztam másoknak... kérdezgettem ismerősöket, azoknak az ismerőseit, amíg nem sikerült elajándékozni őket.

ha az utcára dobod még az is jobb, mintha megölöd egyből. :D ha neked kéne választanod a kettő közül, inkább meghalnál egyből? esélyt se adnál magadnak?

de elviheted menhelyre is... vannak elég jó menhelyek már.

csak neked ennyi erőfeszítést nem ért meg ez az egész. nagyon sajnálhattad őket megölni.

ajánlom nektek az earthlings című filmet.

2015. márc. 24. 18:53
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"akkor sajnálom de én egy kegyetlen szív és érzelmek nélküli ember vagyok! :/"

Ha meg tudsz ölni egy kisállatot, csak mert "nem kell", akkor ha nem is érzelmek nélküli, de sekélyes vagy, az biztos.

"szerencsétlen jószág meg pusztuljon el valahol a határban, mert amiről nem tudunk az nem fáj "

Mostmár szerencsétlen jószág? Aranyos, hogy ezzel próbálsz hatni, de ez csak visszaüt.

Másrészről így megadod neki az esélyt, hogy éljen. Ez tök nagy különbség :)

2015. márc. 25. 00:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Én rögtön ott hagynám. Ha valakinek nem kell egy új háziállat, elviheti az állatmenhelybe vagy oda tudják adni valakinek, akinek szüksége van egy kiscicára. Én is úgy kaptam egy macskát, hogy valaki elajándékozta nekem, mert számára nem kellett vagy már nem tudta ellátni. Már belegondolni is rossz abba, hogyha az az ember aki nekem adta a macskát, ahelyett hogy elajándékozta volna, neki vágta volna a falnak és megölte volna.
2015. júl. 17. 03:17
 29/29 anonim válasza:
Ilyen férget még az ismeretségi körömben sem tűrnék meg, azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot, pluszban feljelenteném.
2017. júl. 3. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!