Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek lennétek együtt maradni a párotokkal ha kiderülne, hogy megölt egy csomó állatot már?
8-as, én is vidéken nőttem fel (részben), nálunk is szokás volt, még a családomban is :( Azt azért hozzátenném, hogy akikről én tudom, hogy ilyesmit zokszó nélkül megtettek, egyrészt nem kevés pénzt ittak/cigiztek el (ennyit az anyagi kifogásról), másrészt ok nélkül is lazán bántottak állatot, mert azok úgysem éreznek. Egy macskát felrúgni, vagy egy kutyát megverni nekik semmi volt, és nem hiszem el, hogy bárki különb lehet ennél, aki ezt RENDSZERESEN megteszi.
Normális értékrenddel egy alkalomig sem jut el senki, de ha mégis, tuti gyűjteni kezd az ivartalanításra.
Nem.
1. Ilyenek elől lett mentve az egyik macskám, szerinted? :D
2. Még ha fel is mentjük valamelyik itt elhangzott rossz dumával "falun így szokás", "jajj szegénynek nincs pénze ivartalaníttatni" ez a hozzáállás később még komoly problémákat fog okozni a kapcsolatunkban. Ugyanis én előbb utóbb szeretnék valamilyen állatot. Nagy valószínűséggel folyamatos konfliktusforrás lenne, hogy miért kell a drága kaja, miért kell ivartalaníttatni, miért nem pároztatjuk, miért kell neki akkora hely, miért kell vele annyit foglalkozni, "az csak egy kutya/macska/nyúl/hal" stb.
3. Érdekes, mindenki arról beszél, hogy így a kiscicák, úgy a kiscicák, az, hogy az anyamacska számára mennyire megterhelő folyton tüzelni - vemhesülni - szülni, senkit nem érdekel?
nem tudom ti milyen eldugott videken eltek, de itt mi meg soha nem oltunk macskat csak mert megszulettek es nem kellenek.
felnonek es mennek a maguk utjara...
ja kiscica
a macska nagyon szapora állat
régen is megölték a kiscicákat faluhelyen
a pasid max egy kicsit elmaradott
homályosítsd fel, hogy most már 2015 van, és nem lehet legyilkolni az állatokat
de hogy mit kezdjen a mostani szaporulattal? sterilizálni kellene, na nem őt hanem a macskákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!