Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jött még oda hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött még oda hozzám egy lány sem?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és még soha nem szólított le egy lány sem, pedig nem vagyok se ronda, semmi gond nincs velem külsőleg, mérgesen sem szoktam nézni, nem is viselkedem furán.
2010. febr. 16. 20:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Eddig vártál, most már kezd el te, hogy odamégy.
2010. febr. 16. 21:08
 12/22 anonim ***** válasza:
na mondhatom szep!!a fiu dolga a kezdemenyezes!egyszeruen szornyu,h hova sullyed az emberiseg!!17 eves lany vagyok,eszem agaban nem volt meg soha odamenni 1fiuhoz sem,megha nagyon tetszett is!!szerintem ez szegyen 1lanynak,vagyis 1olyannak,akiben van 1kis tartas is!!
2010. febr. 16. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Rossz helyen jársz :) Nekem még sose kellett "udvarolnom" :P

Ha eljársz nagy elektronikus zenei bulikba, biztos lehetsz benne, hogy oda fognak menni hozzád. 23/F

2010. febr. 16. 21:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
..a ribancok..
2010. febr. 16. 21:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem értem miért a fiúnak kéne kezdeményeznie.Hol van ez előírva?Szemezett már velem sok csaj, szinte minden nap akad ilyen, de nem vagyok 100%ban biztos hogy tetszettem neki azért nézett, ha biztos lennék benne akkor leszólítanám persze:)

Meg az ilyen "női jelek" terén analfabéta vagyok:D

2010. febr. 16. 21:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Szóval még szűz vagy.. ehh

Hát akkor várjad a "sült galambot" vagy jön vagy nem (de inkább a 2.)

És halj meg szüzen, véletlen se kezdeményezz, mert te vagy a jóóóóó..

úristen

Szánalmas, főleg hogy ezt ide még le is írod.

2010. febr. 17. 01:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Mert egy retardált hülye f*sz vagy!
2010. febr. 17. 09:28
 18/22 A kérdező kommentje:
A nők persze várhatják a sült galambot.
2010. febr. 17. 11:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és elvből nem mennék oda egy fiúhoz, ha annyira érdeklem akkor tegye meg ő az első lépést.Szerintem nem csak én vagyok így vele.

L18

2010. febr. 17. 12:43
 20/22 anonim ***** válasza:

A fiúk dolga a hódítást. Ez régen is így volt és sok lány még mindig félénk és ragaszkodik a hagyományokhoz. Nem értem mi a baj vele. Te képviseled elvileg az erősebbik és a bátrabbik nemet, mégis fosol odamenni egy csajhoz, elvárod, hogy ő szedjen fel téged? Már ne haragudj, nekem alapból nem kéne olyan pasi, aki nem mer ennyire sem kezdeményezni.

Azok a lányok meg biztos azért szemeztek veled mert UFO-nak néznek... B*szki! Ha nekem nem tetszik valaki, nem szemezek vele! Ez annyira alap! Gondolom te sem nézed percekig azt a pólót, ami nem is tetszik neked...

2010. febr. 17. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!