Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szólnak hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólnak hozzám a lány osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Idén új osztályba kerültem és 40en vagyunk, ebből 30 lány, egyik sem akar velem beszélgetni, nem értem miért.És soha nem ülnek mellém, pedig semmi baj velem, nem vagyok büdös, nem öltözködök gázul.
2010. szept. 14. 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez korfüggő. Ha kis "csitri" 13-14 éves lányok, jóhogy nem ülnek melléd, nem beszélnek veled. Nőuralom, hát csak nem "alacsonyodnak" le odáig, hogy fiúkkal csevegjenek.
2010. szept. 14. 16:12
 2/17 A kérdező kommentje:
18-23 évesekről van szó.
2010. szept. 14. 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A többi fiúval beszélgetnek? A lányok amúgy sem kezdeményező típusok, talán szólítsd meg őket te.
2010. szept. 14. 16:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már túl sok baráti társaság alakult ki és minden valószínűséggel mindenkinek vannak az osztályban ismerősei, akikkel jól elvannak. Nem úgy mint anno középiskola 1. osztályában, ahol az osztály 99%-a idegen volt.
2010. szept. 14. 16:19
 5/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom, hogy beszélgetnek e, velem nem akar senki beszélgetni, én meg nem vagyok egy kezdeményező személyiség, csak ülök kussban és észre sem vesz senki:S

Úgy vettem észre, hogy a többiek úgy jöttek, hogy barátnőjükkel közösen, vagy haverral.Mintha leprás lennék.

2010. szept. 14. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:

Nálunk van az osztályba egy ilyesmi inas. Ő nyíltan kimondja, h amikor jön a suliba, a sulitól pár háznyira lévő kocsmába néha megiszik egy sört, meg egy felest. Első 2-3órán le se lehet lőnni, utánna meg gondolom kimegy az a kicsi amit megivott, utánna megint tatt csendbe van. Lehet neked is jót tenne :D

19/F

2010. szept. 14. 16:37
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem iszom, főleg, hogy kocsival járok suliba, elég rizikós lenne, ki is rúghatnának meg elvennék a jogsim:D

Akkor inkább ülök kussban.

2010. szept. 14. 16:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Ja, én is csak azért nem, de azért így is vannak olyanok akikkel jól elvagyok :D

19/F am

2010. szept. 14. 16:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Jó neked, mondjuk még csak 2 napja kezdődött a suli, még lehet hogy valaki haverkodik velem, én nem fogok szólni senkihez az tuti amíg ők sem hozzám.
2010. szept. 14. 16:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Pedig ha látod, h vannak kialakult baráti körök, akkor ahoz neked kell "odaverődni", m senki nem fog abból a csoportból odarohanni hozzád, h na beszélgethetnékje van...
2010. szept. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!