Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólnak hozzám a lány osztálytársaim?
Igazából nem tudom, hogy beszélgetnek e, velem nem akar senki beszélgetni, én meg nem vagyok egy kezdeményező személyiség, csak ülök kussban és észre sem vesz senki:S
Úgy vettem észre, hogy a többiek úgy jöttek, hogy barátnőjükkel közösen, vagy haverral.Mintha leprás lennék.
Nálunk van az osztályba egy ilyesmi inas. Ő nyíltan kimondja, h amikor jön a suliba, a sulitól pár háznyira lévő kocsmába néha megiszik egy sört, meg egy felest. Első 2-3órán le se lehet lőnni, utánna meg gondolom kimegy az a kicsi amit megivott, utánna megint tatt csendbe van. Lehet neked is jót tenne :D
19/F
Nem iszom, főleg, hogy kocsival járok suliba, elég rizikós lenne, ki is rúghatnának meg elvennék a jogsim:D
Akkor inkább ülök kussban.
Ja, én is csak azért nem, de azért így is vannak olyanok akikkel jól elvagyok :D
19/F am
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!