Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szólnak hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólnak hozzám a lány osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Idén új osztályba kerültem és 40en vagyunk, ebből 30 lány, egyik sem akar velem beszélgetni, nem értem miért.És soha nem ülnek mellém, pedig semmi baj velem, nem vagyok büdös, nem öltözködök gázul.
2010. szept. 14. 16:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor kapják be!

Érdekes, hozzám az egész életemben soha senki nem jött oda ismerkedni.

Miért?Mindenkihez mennek csak hozzám nem.

2010. szept. 14. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:

:(

Ezt énse értettem sose:S hozzám se nagyon jönnek oda, de én azt szoktam csinálni, ha valami ismerős beszél valakivel, abba belepofázok én is, aztán, addig meddig, h már csak mi beszélünk, és legközelebb már köszönünk egymásnak, váltunk pár szót, szóval érted :D

A másik ilyen amire manapság rákattantam, h ha látok valalmi ismerőst, nem köszönök neki, és mikor legközelebb találkozunk, akkor mondják, h miért nem köszöntem? Ba$zki, m te se!! de csak a velem úgy nagyjából egykorúakkal játszom ezt el...

2010. szept. 14. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
utolsóval egyetértek, mondjuk én lány vagyok, fiúkhoz amúgyse mentem volna oda soha... még azt gondolják nagyon-nagyon bejön h próbálkozom nála :/ neked kell menni, és ott lenni valahol! ha meg odamenne hozzád egy lány akkor most azt írtad volna ki h akar-e tőled vmit meg h járhatnátok-e... én ha láttam volna h vki egyedül ül és ennyi, akkor annyit gondolok róla h nem akar barátkozni v nemtom. de h odamenjek... soha, már bocs :)
2010. szept. 17. 12:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, ilyen nagyképű vagy vagy mi?

Sajnos én nem vagyok egy kezdeményező típus, és nem is hinném azt, hogy akar valamit a csaj, mert tudod nem vagyok hülye és meg tudom különböztetni a barátkozást attól, hogy valakinek bejövök.

2010. szept. 17. 12:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Kár hogy ilyen nagyképűek a nők:(

Nem akarnak velem még beszélni sem csak mert én pasi vagyok:s

Bocs, nem tehetek róla, hogy pasinak születtem.

2010. szept. 17. 12:58
 16/17 anonim ***** válasza:
annyira csak nem vagyok nagyképű :) én akárhány pasit próbáltam bátorítani magamtól, odamentem hozzá h mi a baj, v h jól van-e, stb. h ne legyen egyedül, mindig el lettem küldve a p'csába... úgyh leszoktam róla :) ez sztem nem nagyképűség, tom nem kéne általánosítanom, de azóta nem is lettem pofára ejtve :))
2010. szept. 28. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:

"Kár hogy ilyen nagyképűek a nők:("

A fiúk sem külömbek.

2021. máj. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!