Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólnak hozzám a lány osztálytársaim?
Akkor kapják be!
Érdekes, hozzám az egész életemben soha senki nem jött oda ismerkedni.
Miért?Mindenkihez mennek csak hozzám nem.
:(
Ezt énse értettem sose:S hozzám se nagyon jönnek oda, de én azt szoktam csinálni, ha valami ismerős beszél valakivel, abba belepofázok én is, aztán, addig meddig, h már csak mi beszélünk, és legközelebb már köszönünk egymásnak, váltunk pár szót, szóval érted :D
A másik ilyen amire manapság rákattantam, h ha látok valalmi ismerőst, nem köszönök neki, és mikor legközelebb találkozunk, akkor mondják, h miért nem köszöntem? Ba$zki, m te se!! de csak a velem úgy nagyjából egykorúakkal játszom ezt el...
Utolsó, ilyen nagyképű vagy vagy mi?
Sajnos én nem vagyok egy kezdeményező típus, és nem is hinném azt, hogy akar valamit a csaj, mert tudod nem vagyok hülye és meg tudom különböztetni a barátkozást attól, hogy valakinek bejövök.
Kár hogy ilyen nagyképűek a nők:(
Nem akarnak velem még beszélni sem csak mert én pasi vagyok:s
Bocs, nem tehetek róla, hogy pasinak születtem.
"Kár hogy ilyen nagyképűek a nők:("
A fiúk sem külömbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!