Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti járnátok biszex fiuval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti járnátok biszex fiuval?

Figyelt kérdés
kor/nem léci is
2015. márc. 21. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha így indít nem ha szeretem és elmondja nem változtat semmi én meg parlagfű allergiás vagyok...de most komolyan kit érdekel? csak ne legyen napi téma meg ne szexeljen másokkal..
2015. márc. 21. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha mindenben, mindig őszinte, akkor igen.

20+ L

2015. márc. 21. 22:24
 3/7 anonim válasza:

Ha tenyleg bizonyitana higy fontos vagyok a szamara es amig egyutt vagyunk nem nezeget pasikates nekem is bejonne talan igen...

15 L

2015. márc. 21. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
azért egy parlagfű allergia és a két kapura játszás közt hatalmas a különbség :) de ha neked mindegy hajrá
2015. márc. 21. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
jó nem mindegy de nem tartom másabbnak mint egy heteroval járni ennyi erővel azon is aggódhatnék hogy nem néz meg más lányokat akik máshogy néznek ki mint én...igaz lehet dupla a kísértés de ha szeret és őszinte akkor gondolom nem érdekli más..
2015. márc. 21. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, lehet. De akkor már nem csak a lányokra, hanem a fiúkra is féltékeny lennék.

Ja, és nem "Léci", hanem "Deszka". ;)

[link]

18/L

2015. márc. 21. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj, Loretta, milyen kis humorzsák vagy.
2015. márc. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!