Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti járnátok biszex fiuval?
Figyelt kérdés
kor/nem léci is2015. márc. 21. 22:19
1/7 anonim válasza:
hát ha így indít nem ha szeretem és elmondja nem változtat semmi én meg parlagfű allergiás vagyok...de most komolyan kit érdekel? csak ne legyen napi téma meg ne szexeljen másokkal..
2/7 anonim válasza:
Ha mindenben, mindig őszinte, akkor igen.
20+ L
3/7 anonim válasza:
Ha tenyleg bizonyitana higy fontos vagyok a szamara es amig egyutt vagyunk nem nezeget pasikates nekem is bejonne talan igen...
15 L
4/7 anonim válasza:
azért egy parlagfű allergia és a két kapura játszás közt hatalmas a különbség :) de ha neked mindegy hajrá
5/7 anonim válasza:
jó nem mindegy de nem tartom másabbnak mint egy heteroval járni ennyi erővel azon is aggódhatnék hogy nem néz meg más lányokat akik máshogy néznek ki mint én...igaz lehet dupla a kísértés de ha szeret és őszinte akkor gondolom nem érdekli más..
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, lehet. De akkor már nem csak a lányokra, hanem a fiúkra is féltékeny lennék.
Ja, és nem "Léci", hanem "Deszka". ;)
18/L
7/7 anonim válasza:
Jaj, Loretta, milyen kis humorzsák vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!