Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagytál már el önként úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytál már el önként úgy valakit, hogy még szerelmes voltál belé?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 19:30
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ha igen, miért?
2015. márc. 20. 19:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem bírtam megtenni, pedig meg kellett volna. Nem pocsékoltam volna el 3 évet az életemből.
2015. márc. 20. 19:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen. Az oka annyi, hogy én szerettem nagyon, ő viszont nem. Így inkább elengedtem. Annak semmi értelme nem volt, hogy vele legyek, és bevegyem a sok szép dolgot amit mondott, holott tudtam nem szerelmes belém. Fájt nagyon, de jobb így mint, hogy évekig kínozzam magam, és reménykedjek.
2015. márc. 20. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen, szerettem, de alkoholista volt, nem tudtam tovabb nezni, hogy issza magat halalra.
2015. márc. 20. 19:42
 5/17 anonim válasza:
Igen, hagytam. Szerelmes voltam belé, ő csak kihasznált testileg-lelkileg ,ráadásul egy link alak volt (most is az). Tervezni nem lehetett vele, nem dolgozott, amire ideológiát gyártott,viszont az egója hatalmas. 3 évet pazaroltam rá az életemből
2015. márc. 20. 19:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem egyeztek a jövőbeli terveink.
2015. márc. 20. 19:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Semmit nem lehetett tervezni vele, 3 éve együtt voltunk és ő 22 évesen odáig jutott el agyilag hogy majd az apjával (akivel nagyon rossz a kapcsolatuk) eltartatja magát, mert ő nem hajlandó dolgozni pl. 500 ft-os órabérért. (Holott csak egy érettségije volt.)

Nem volt hajlandó se tanulni, se dolgozni, se sportolni, semmit nem csinált, 2 évig halálosan féltékeny volt, (egyetemi) gólyatáborba miatta nem mentem el, és ennek ellenére utána is ler*bancozott, hogy biztos azért akartam elmenni.

Kutakodott a facebookomban stb, folyamatosan halogatott mindent, hazudozott, annak ellenére hogy ő ilyen féltékeny volt, nem volt túl hűséges se. Hülye voltam, hogy nem léptem le előbb, bár még most is rossz egy kicsit, mert pár dolgon változtatott, de nem tudok hinni neki semmiben. Nem tudok megbízni benne, nem hiszem hogy még változhat, nem tudok rá felnézni semmilyen tekintetben, és az is rátesz egy lapáttal, hogy 1 évig könyörögtem neki, hogy változtasson. Hát, már kezd jobb lenni 2 hónappal a szakítás után, de eléggé a padlóra küldött a kapcsolat meg a szakítás is. Ráadásul neki is megmondtam, hogy ha idióta lesz akkor is elhagyom, ha még szeretem. Nem hitte el. Így járt.

2015. márc. 20. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen, miután úgy éreztem, felborult az egyensúly a kapcsolatunkban, és nem tudtam mit tenni ellene - azt hiszem, lassan már leszögezhetem, ő volt életem egyetlen igazi, nagy szerelme, de akkor sem lehetett azt tovább csinálni...
2015. márc. 20. 19:52
 9/17 anonim ***** válasza:

Igen. Egy barátnőm unszolására leteszteltük a hűségét. Ő belement volna a találkába, nekem hazudott, hogy hol lenne akkor... Így inkább otthagytam, minthogy ne bízzak benne, és veszekedjünk állandóan...

Sok év telt el azóta, lassan 10, de a mai napig sokat gondolok rá...

2015. márc. 20. 20:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen, 5 év alatt nem jutottunk egyről a kettőre, képtelen volt elszakadni otthonról, úgy hogy mindketten igencsak benne voltunk a korban. Kapcsolat elején én 23 ő 30.De 23 évesen gondolkodásban,jövőkép építésben előrébb jártam mint ő. 5 k.va évet vártam, hogy véltozzon, történjen vmi, költözzünk...de nem. Ha volt pénze égette a zsebét és szórta, utána meg sírt, hogy nincs. A gáz, hogy még mindig szeretem, de a körülményeink, a gondolkodás és a családom vele már nagyon nem passzol. Mindenki végignézte, de senki nem szólt, hogy ez így nem jó. Sok volt a probléma, de őgy voltam vele, hogy szeretjük egymást annyira, hogy átmenjünk mindenen. Pici dolgon dőlt a liszt, amin fel volt háborodva, de nagyon nyeregbe érezte magát, mert túl sok mindent néztem el neki. Koppant. nagyot...még mindig fáj. HA másik életben találkozunk, ha a körülmények nem ilyenek, akkor leélném vele az életem ,mert sokan nem látták amit én, áldott jó ember...a maga módján
2015. márc. 20. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!