Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? (böv lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? (böv lent)

Figyelt kérdés
Normális választ pls:S Na szoal az van hogy van barátom(régóta)de most nagyon megteccet egy srác...állandóan ő jár a fejembe mindig mosolygunk egymsára már elég jól eldumálgatunk meg minden,de nemtom h bejövök-e neki... kedvelem a pasim meg minden de az a srác nem megy ki a fejemből...:$ most mitegyek?
2010. febr. 16. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod kiverni a fejedből a srácot,akkor valami gond van a kapcsolatoddal,és már nem a párod érdekel.Ilyenkor kell kilépni.
2010. febr. 16. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nemtom meg minden,de komolyan lécci milyen válaszra vársz?Mert hirtelen nemtom,hogy mit írjak,de tényleg..annyi dolog van amit írnék de teccik nem teccik nemtom mit írjak.ez minden amit írhatok...
2010. febr. 16. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:

1. igen aszem az lesz..=/

2.hát nemtom mien válaszra várnék...most totál kivokbukva magamon..XD

2010. febr. 16. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajj, sz@rsz te a jelenlegi barátodra, minek kérdezel hülyeségeket, mintha nem tudnád, hogy mit akarsz...
2010. febr. 16. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:

"kedvelem a pasim meg minden" ez édeskevés egy járáshoz. én is kedvelem a szomszéd nénit mégsem jövök vele össze.

szakíts, de legyél őszinte.

2010. febr. 16. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:
öm XD jó már aszem átestem rajta... és túléltem...:D
2010. febr. 16. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!