Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem furcsa egy kertvárosban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa egy kertvárosban egy ilyen pár?

Figyelt kérdés

Az utcánkba költözött albérletbe egy pár, szerintem MOME-sok lehetnek. A fiúnak és a lánynak körülbelül egyforma hajuk van, csak a fiúnak nagy szakálla, télen bundában járt a lány, a fiú pedig lazán necctrikóban cigizik reggelente az erkélyen, szerintem füveznek is...

Az ilyenek miért költöznek ilyen családias környezetbe?

2015. márc. 19. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Olcsóbb és csendesebb, mint egy belvárosi lakás, ha MOME-sek, akkor valószínűleg az alkotáshoz nyugalomra volt szükségük. De nem értem miért probléma, hogy extrémebb az ízlésük, mint az átlag kisembernek és honnan jön a feltételezés, hogy biztos füveznek. Elárulok valamit, nem mindig a számodra furcsán kinézők füveznek. Plusz az miért probléma ha nem hangosak, nem járnak kétes alakok hozzájuk (tehát láthatóan bűnözők nem pedig simán tetovált vagy hozzájuk hasonló "furcsa" ruhájúak) és rendben tartják a kertet. Most a kérdést megfordítva minek laknak a nyugdíjasok meg a családosok a belvárosi bulinegyedekben és hisztiznek, hogy valaki 8 után nem csendben szuszog az ágyában?
2015. márc. 19. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. márc. 19. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Rohadt gyanús és tényleg rohadtul zavaró! Esetleg feljelentés? Vagy elverni a csókát úgy, hogy egy hétig ne térjen magához? Mert azért mindennek van határa, én azt mondom!
2015. márc. 19. 08:02
 4/6 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
46%
Korlatoltsag felso" fokon.Gratulalok az elo"ttem szolonak.
2015. márc. 19. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Bocs, Laci, mindig elfelejtem, hogy ennek a faék egyszerűségű társaságnak nem érdemes ironizálni.
2015. márc. 19. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
hármas, itt mindenki mindent véres komolyan vesz. még az ilyen teljesen egyértelmű iróniát is. inkább hanyagold:)
2015. márc. 19. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!