Tapasztaltatok X. kerület Kőbánya Kertvárosban furcsa dolgokat?
Előző...Kicsit konkrétabban?
Kérdező:Mesélj te mit tapasztaltál.
nem tudom, hogy hol laktok, de aki esetleg itt lakik, az tudja, hogy itt nagyjából ismer mindenki mindenkit
már nem egy embertől hallottam furcsa sztorikat
pl, pont ma barátnőmtől, egyik este ment haza, egyik haverja haza vittet kocsival, és látták, hogy barátnőm tesójának szobájában ég a villany és mozog a függöny
barátnőm tesója lent volt Pécsett koleszban, senki se volt otthon, mire barátnőm felért az emeltre a villany le volt kapcsolva
nálunk pedig pont valamelyik nap történt, beszélgettem anyukámmal, ő bent ül a szobájukban az ágyon, én pedig a folyóson álltam, egyszer csak elkezdett becsukódni az ajtó a szemünk láttára
ez egy új ajtó és akad, tehát amilyen szélességre nyitod, ott marad, és egész biztos nem nyúltam hozzá, és minden be volt zárva késő este, tehát a szél se lehetett
este néha sötétben furcsa sikolyokat hangokat lehet hallani
tudom, hogy furcsán és hihetetlenül hangzik, és sokan nem hisznek és nem is fognak nekem hinni, de ezek tényleg megtörténtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!