Nagyon furcsa, nézd meg!?!?! (többi lent. )
Nem rég bukkantam erre a videóra, nagyon érdekes: http://www.youtube.com/watch?v=B-8bVEIVUh8&feature=related
Szerintetek?
ezek egy része hamisítvány úgy tudom, pl tán az első kép. valami photoshop versenyre készültek állítólag.
viszont a másik részük állítólag eredeti.
A Bibliában a Teremtés könyvében van erre egy érdekes utalás, valahogy így szól: " és akkor az istenek lejöttek az égből és háltak vala az emberek leányaival azok pedig gyermekeket szűltek vala nékik" (Károlyi-fordítás)
A Tórában (Mózes első öt könyve) többször is előfordul a Nephilim szó, ami eredetileg óriást jelent. Ezekre a gyermekekre is használták. Talán óriási hősökként kell értelmeznünk egy másik verzió szerint viszont a méretükre utal a kifejezés. Itt a lényeg.
Ami még érdekes volt a sztoriban, az az, hogy egyes kutatók szerint az istenek, akik lejöttek az égből, földönkívüliek voltak - ez megmagyarázná a genetikai mutációt.
Üdvözlet!
EZ sem az én hatásköröm, de tudok róluk egyet s mást. Tehát, egy vélemény szerint az ókori Földre érkeztek űrlények, akik embereken kísérleteztek. De kommunikációt is létrehoztak egymás között. Az idegenek genetikai kísérletek során létrehozták az "óriás embereket", akik erősebbek, gyorsabbak voltak az embereknél. Ők megtanították az embereket építeni, stb. A bibliában és az egyiptomi hieroglifákban is erre találunk bizonyítékokat. Van egy érdekes kép:
Vajon igaz?
GH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!