Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves srácok! Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves srácok! Ez a program furcsa lenne?

Figyelt kérdés

Gondoltam, megmutatom ezt a barátomnak, hogy menjünk el, úgyis viszonylag ritkán vannak közös programok. Szerintetek ez béna? Élveznétek egyáltalán egy ilyet, vagy csak eltűrnétek a lány miatt és végigunatkoznátok?

[link]

2015. márc. 6. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen, csak a focit és a sört szeretjük.
2015. márc. 6. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó, értem én, hogy nem azt, de ha romantikus film van, vagy valami művészettel kapcsolatos, akkor a srácok nagy része egyből forgatja a szemét, szóval azért nem kell ennyire felháborodni
2015. márc. 6. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle szereti-e a ratyi kiállításokat!
2015. márc. 6. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
# 2 Azon háborodtam fel, hogy mindenkinek más tetszik, neked kéne ismerni a barátodat annyira, hogy tudd, hogy tetszene-e neki.
2015. márc. 6. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Ő úgyis azt mondaná, hogy menjünk, akkor is, ha nem érdekli, mert nem akar megbántani. De azért szeretnék helyzetfelmérni, hogy a fiúknak ez mennyire nem tetszene általában, mielőtt őt megkérdezem.
2015. márc. 6. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen elmegyek egy múzeumba, de erre a sz.rra biztos nem tudna senki elrángatni. Tipikus alternatív elvont kiállításnak hangzik, némi nyállal megspékelve, ráadásul alapból nem kedvelem a franciákat. Számomra az ideális program egy séta a Margit-szigeten, Egy kirándulás a Hárs-hegyen, esetleg a szentendrei skanzen megtekintése, ha múzeum, vagy kiállítás, akkor természettudományos, vagy történelmi témában. Fotókat pedig a neten is tudok nézegetni. Jó program még az állatkert, esetleg barátokkal elmenni valami szabadulós játékra, vagy elmenni valamelyik fürdőbe. Ha a barátnőmmel vagyok, nem alternatív francia, majmok fotóira vagyok kíváncsi.
2015. márc. 6. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én speciel halálra unnám magam és csak muszályból mennék. Viszont múzeumba annál szívesebben.
2015. márc. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!