Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van ebből az igazságtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van ebből az igazságtalanságból?

Figyelt kérdés

Ducibb alkat vagyok, hiába járok rendszeresen edzeni. Nem diétázok, nem akarom életem végéig sanyargatni magam, de azért a kajára is odafigyelek. Az alkatom miatt mégsem közelednek felém soha a srácok.

A barátnőm minden sz@rt összeeszik, soha nem figyel oda, mégis gyönyörű vékony, mindig mennem oda hozzá a srácok, mikor bulizni megyünk, kérik el a számát, rajtam meg mindenki keresztülnéz. Ő meg húzza a száját még a jófej, kedves srácokra is, hogy nem elég helyesek.

Elegem van, hogy ilyen felszínes, semmit sem tesz azért, ahogy kinéz, mégis válogathat én meg bármit teszek, legjobb esetben is nekem kell odamenni egy sráchoz, de amúgy meg mindig hozzá mennek oda.

2015. márc. 19. 07:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1, " Nem diétázok, nem akarom életem végéig sanyargatni magam" -> a diéta nem sanyargatást jelent csak azt, hogy nem kell minden szart összeenni. Került a cukros, zsíros, szénhidrátos ételeket, ezek nem csak a súlyodat befolyásolják, de később komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak. A megfelelő étkezés sokkal többet ér mint a sport, mivel hiába égetsz kalóriát, ha utána meg többszörösen elfogyasztod.

2, mindig van akinek könnyebb és van akinek nehezebb, de másokra haragudni a sikertelenséged miatt az viszont gáz.

3, nekem van 90 kilós még csak nem is szép ismerősöm akinek mindig van pasija, szerintem hozzáállás és kisugárzás kérdése.

21/L

2015. márc. 20. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!