Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek?! Elegem van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Elegem van az érzésekből

Figyelt kérdés

Elegem van ebből. Van két fiú aki tetszik és mindkettőnek barátnője van, úgy hogy annyiban hagytam a dolgot. Ha meglátok egy hozzájuk hasonlót akkor megőrülök azonnal mert ő is tetszik. Megőrjítenek ezek az érzések utálom őket

Van egy típus ami nekem bejön és ők is ilyenek.

2015. febr. 19. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Mikor meglátom azt a típust, amilyen az exem is volt (akit már sosem kapok vissza), akkor nekem is elég hülye érzésem van.

És múltkor pont sikerült találkoznom egy sráccal, aki az arcát leszámítva egy az egyben... és ugyanazon okból nem lehet köztünk semmi, amiért az exxel szétmentünk :S

2015. febr. 19. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
És? Mindegyiknek barátnője van? Az összes ilyennek vagy mi?
2015. febr. 19. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

majd lesz olyan is aki ugyanolyan típus, mint ők, de másmilyen belülről...

amúgy igazból szerintem az van hogy a saját érzéseiden nem vagy biztos akárki iránt :

2015. febr. 19. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismeros az erzes, nekem is ez volt. Hat csajszi sajnos tul kell tenned magad rajtuk. Es tudom hogy menni fog. Hisz nem all meg az elet. Talalsz naluk ezerszer jobbat, es majd nevete gondolsz vissza rajuk hidd el:)

16/L

2015. febr. 19. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Szabályosan rosszul vagyok és fáj az érzés utálom , nagyon lehangoló
2015. febr. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!