Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van ebből az igazságtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van ebből az igazságtalanságból?

Figyelt kérdés

Ducibb alkat vagyok, hiába járok rendszeresen edzeni. Nem diétázok, nem akarom életem végéig sanyargatni magam, de azért a kajára is odafigyelek. Az alkatom miatt mégsem közelednek felém soha a srácok.

A barátnőm minden sz@rt összeeszik, soha nem figyel oda, mégis gyönyörű vékony, mindig mennem oda hozzá a srácok, mikor bulizni megyünk, kérik el a számát, rajtam meg mindenki keresztülnéz. Ő meg húzza a száját még a jófej, kedves srácokra is, hogy nem elég helyesek.

Elegem van, hogy ilyen felszínes, semmit sem tesz azért, ahogy kinéz, mégis válogathat én meg bármit teszek, legjobb esetben is nekem kell odamenni egy sráchoz, de amúgy meg mindig hozzá mennek oda.

2015. márc. 19. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez ilyen.

Én is dagi vagyok, de figyelek magamra, izlésesen öltözködök, és jönnek oda hozzám.

Változtass a hozzáállásodon.

2015. márc. 19. 07:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok, mosolygós, nem húzódok vissza, de úgysem ez az, amit a fiúk meglátnak, hanem a vékony, hosszú lábakat.
2015. márc. 19. 07:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Ideje rajonni, hogy az elet igazsagtalan.

Nyilvan vannak nalad csunyabb, szerencsetlenebb, betegbb emberek is. Orulj neki hogy neked jutott ami jutott, probalj meg azzal elni.

Egyebkent meg dietazz, sportolj. Semmi sem lehetetlen. ha nem akarsz energiat belefektetni, akkor meg ne rinyalj az igazsagtalansagrol.

2015. márc. 19. 08:04
 4/11 anonim ***** válasza:
sok embernek a ducibb alkat jön be :3. Csak próbáld elfogadni magad, mert a kisugárzáson nagyon látszik.
2015. márc. 19. 08:06
 5/11 A kérdező kommentje:
4. igen, ezt sokszor olvastam a neten, de valahogy az életben egy ilyen sráccal sem találkoztam.
2015. márc. 19. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy egyszeruen nem vagy szep.
2015. márc. 19. 08:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Tutira veszem, hogy a hozzáállásoddal is van probléma, tényleg sokan nem szeretik a csontkollekciókat.

Másrészt az rendben van, hogy odafigyelsz a kajára, csak az éppen csak arra jó, hogy tartsd a súlyodat. Tehát a jelenlegit. Intenzív diéta és mozgás, leadni ami nem tetszik neked, majd mikor megvan az áhított bmi akkor már elég csak odafigyelni a kajára, hogy ne szedd vissza. Szóval ha eredményt akarsz egyszer szívnod kell.

Én férfi létemre 98 kilónál kaptam 2 hátsófali infarktust mikor megláttam a mérlegen a számot (186cm vagyok), majd mikor párom fellocsolt intenzív fogyókúrába kezdtem. Jelenleg 84 vagyok és még mindig sokallom. (versenysúlyom felső határa a 80)

Szóval tessék diétázni, utána odafigyeléssel tartani a súlyt, a hozzáálláson meg változtatni. (alapos önismeret kérdése, hogy miért nem közelednek feléd) :))))))))

Problémát észrevenni egy dolog arra sokan képesek, változtatni rajta pedig megint egy másik történet.

2015. márc. 19. 08:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Néha el szoktam gondolkodni azon, hogy az emberek miért tartják a diétát sanyargatásnak.

Sanyargatás az, ha nem eszel össze minden egészségtelen sz*rt, hanem alapvető táplálékokkal fedezed a tested szükségleteit? Ezt gondold át egy kicsit.

Olyan nincs, hogy tartod a diétát, lefogysz, aztán visszaeszed magad ducira. Akkor lelki bajok vannak, ugyanis a szervezeted te irányítod. Annyit eszel, amennyit te akarsz és ha megérted, hogy a testednek nincs szüksége X ételnél többre, akkor egyből nem tűnik sanyargatásnak.

Ha meg rendesen edzel és mellé még lefogysz, jobban fogsz kinézni,mint a barátnőd aki csak szimplán vézna.

2015. márc. 19. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Az élet ilyen, aki rossz adottságokat örökölt az megszívta.

A fittnessipar mindig azzal hülyíti az embereket, hogy aki jól néz ki, a biztosan tesz is érte.

Francokat.

A szép és csinos lányok nagy része egyáltalán nem edz és azt eszik amit akar.

2015. márc. 19. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Nézd, sok mozgással, fegyelmezett étkezéshez, ezekhez szükséges kitartással formássá alakíthatod testedet, és akkor mindjárt szépnek fogod látni az életed.

Nagyapám szokta mondani, hogy csak attól hízunk, amit megeszünk, ő a II. vh. után hadifogságban nem látott egy hormonzavaros embert sem. Az oda átlagosan 70 kg-val bekerülő férfiak egy év alatt mint 45 kilóra fogytak.

2015. márc. 19. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!