Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények érdekelnének. Kép lent?
Testarányok, méretek, összhatás, stb.
(Nem az öltözködésem fikázása, meg hogy mennyire unatkozom. Szerintem a sok hasonló kérdés mellett már nem oszt, nem szoroz.)
Értelmes, és normális hangvételű válaszok, már ha megoldható.....
Na köszi:)
Jó alakod van így is, nem kell a push up.
Kicsit tényleg olyan, hogy megmutatod mid van kép. (nem bántásból, csak látszik hogy jó és ezt szerintem te is tudod)
Iszonyatosan ízléstelenül öltözködsz. Nincs rossz alakod, de látszik, hogy alig vagy nem sportolsz.
A hasbehúzás, mellkinyomás felesleges, mert látszik mindkettő képen.
Nem fikáztalak, ez a véleményem az összképről.
Tudom, hogy nem tudnék feltenni olyan képet, ahol nem kötne bele valaki az öltözködésembe, pedig nem vagyok beszűkült, elég változatosan öltözködöm.
Utolsó:
Aláírom. 27 kg fogyás (melynek nagyrésze pszichés alapon), + valóban mozgásszegény életmód, az meglátszik. Ezt elismerem.
Kedves kérdező, az öltözködéses kritikát fel se kéne hogy vedd, mivel az alakodról kérdeztél:)
Mindenbe bele lehet kötni (igen engem is zavart a push up, mert nincs semmi értelme)
A fogyás pedig szerintem nagyon szép eredmény akár hogy is történt. 27 kg nem kevés. Van aki 5 kilót nem tud leadna.
ez olyan hasat be cicit ki kep?
de amugy tetszik :D
popora meg gyurhatnal. de ez se rosz.
mar csak egy aranyos szemelyiseg kell a kulso melle.
Utolsó: Igazad van, csak nem tudatosan csináltam
A 27bõl 12 kg mert nem bírtam enni (szakítás), ha úgy tetszik, koplaltam, de nem elhatározásból. 15 kilót normálisan és lassan adtam le régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!