Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholista, munkanélküli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkoholista, munkanélküli, viszonylag csúnya huszonéves srácként milyen esélyeim vannak a lányoknál?

Figyelt kérdés
Érdemes próbálkozni vajon?
2015. márc. 14. 00:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem azt nem szeretik ha nem piálsz, hanem azt, ha csúnya vagy, és emellett semmi extra körülmény nincs, csak átlagos munka, átlagos kereset. Tudom, nem szimpatikus az amit írok, mindíg le is pontoznak, de ettől még ez a valóság. Én pl nem vagyok csúnya, átlagos figura vagyok, elég sok bnőm volt, mert vonzó végzettségem van. Az utolsó azért lépett le, mert kivágtak a munkahelyemről, és 4 hónapig nem volt munkám. sőt most sem tudom fenntartani a korábbi egzisztenciám. Ez a műfaj ilyen. De majd mindjárt jön valami kiscsaj, vagy éppen egy tinikorban ragadt harmincas, és megmondja, hogy a szerelem igy meg ugy, meg ő aztan nem is olyan. Meg a nők se ilyenek, csak én, meg te, meg a sok 'lúzer', na mi vagyunk traktorok.
2015. márc. 14. 08:26
 22/27 A kérdező kommentje:
ezért vágott ki mert munkanélküli lettél? Úristen..hányok a nőktől..amíg megvan a csillogás...az életszínvonal addig ott vannak veled...amint van egy kis baj egyből elfordulnak...gratulálok nekik.
2015. márc. 14. 10:53
 23/27 anonim ***** válasza:
41%
személy szerint nekem bejönnek az alkoholisták mivel apukám is az meg az is volt mindig és én is sokat szoktam inni. Tudom hogy ez valami mentális betegség de hát nem tudom mit tehetnék. Fiúval aki nem iszik hozzá se szóok vagy kevesebbet iszik mint én. Szóval nyugi 100% hogy nem csak én vagyok így hanem sok lány :)
2015. márc. 14. 11:00
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem kivagott hanem lelepett, de ez nyilvan csak szemantika:-)

Es az is igaz hogy amit irtam, az az en olvasatom, o ezt nem mondta termeszetesen. Legalabbis nem ilyen nyiltan.

2015. márc. 14. 11:16
 25/27 A kérdező kommentje:

"Nem kivagott hanem lelepett, de ez nyilvan csak szemantika:-)

Es az is igaz hogy amit irtam, az az en olvasatom, o ezt nem mondta termeszetesen. Legalabbis nem ilyen nyiltan."

ő dolgozott amúgy? Vagy csak élvezte az életnívót amit megteremtettél neki?

2015. márc. 14. 11:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Aham, dolgozott.
2015. márc. 14. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:
En meg nem dolgozom, hanem tanulok.... A kulsom matt nem kellek a lanyoknak, mert ronda vagyok..... 20/F
2016. aug. 13. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!