Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholista, munkanélküli, viszonylag csúnya huszonéves srácként milyen esélyeim vannak a lányoknál?
Hát, én azt tudom neked mondani, hogy ne így kezd az ismerkedést:
-Szia! Alkoholista, munkanélküli vagyok, van kedved randizni?
A rondaság is relatív, kinek mi jön be, én sem vagyok a klasszikus férfiszépség, ráadásul vékony is vagyok, mégis van barátnőm, otthon élek és kevés a jövedelmem. Mellesleg 25 vagyok...
ha ronda vagy, akkor baromi sok pénzed kell legyen, hogy csajt szerezz.
Ha magas, kisportolt, jóképű lennél, szart se számítana az összes többi. Még anyáddal is élhetnél, 20 macskával, akkor is lenne csajod.
Szóval igen, így, ezekkel a paraméterekkel esélyed sincs, a legfőbb probléma ezen a téren, hogy csóró vagy. Az összes többiről: a csúnyaságon nem tudsz változtatni, az alkoholizmus meg irreleváns, HA SIKERÜL VALAHONNAN PÁR SZÁZ MILLÁT összeszedned
A női elvárások nem kötöttek. Van engedmény. kb igy: egy 10 es skálán a millier faszi fuggetlen minden más körülményétől automatikusan 10 es. Egy kiemelkedően jóképű kisportolt magas srác szintén, Ezek az alapok. Te kb jelenleg 2 es vagy. Csak azért nem 1 es, mert van p..csöd, és részegen egy se.grészeg 50 éves nő érdeklődését lehet felkelted.
A normálisaknál nulla. Az hogy valaki alkoholista, egy döntés. Én gyűlölöm az iszákos embereket, tehát nálam az elevki lenne csukva.
A csúnyasággal semmi baj. Ápolt legyen az illető.
A munkanélküliség addig nem baj, ameddig nem ez az alap életvitel. Mindenki lehet munkanélküli önhibáján kívül, de ha keresi a munkát és amúgy dolgos, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!