Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nem gondoltok ebbe bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nem gondoltok ebbe bele?

Figyelt kérdés
Ha egyik naptól kezdve minden pasi magasról leszarná a nőket, nem bókolnának nekik, nem udvarolnának, egyszerűen levegőnek néznék őket akkor a nők sem lennének így elszállva maguktól, és a pasikat sem érné ennyi elutasítás! Azért van ilyen sok, magáról jóval többet képzelő csaj mert a sok pasi addig legyezgette az egóját, míg ő maga is elhitte, hogy akkor bármit megtehet. És ez már egy átlagos szép lánnyal is így van, nem beszélve a top10-es csajokról, akik már aztán végképp a Marsig szálltak egóval. Ha lenne egy kis önuralmatok akkor sokkal sikeresebbek lennétek a csajozásban, mert most így kb minden csaj tudja, hogy bármit megtehet, így is úgy is lesz pasi akinek kelleni fog. Elég nézni az itteni kérdéseket, egy csaj kiírja, hogy "pasik ismi? 18L" és máris kapásból 20 válasz, 35 privi. Ha egy válasz és privi sem érkezne akkor a csajok kétségbeesnének, és kénytelenek lennének maguk rohanni a pasik után! De így, hogy kb tálcán kínáljátok magatokat még szép, hogy válogatni fognak, ha megtehetik, és alap, hogy a lehető legjobbat választják a kínálatból, így a pasik 99%-a az esetek többségében kudarcot vall.

2015. márc. 13. 16:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

#30 Szerintem sok pasi örülne a "szamár" pozíciónak is, mondjuk azok meg is érdemlik, ha belemennek.

Márpedig mindenkinek van egy ilyen határvonala, ha beismeri ha nem, te magad is mondod: "az egyik ember megfog, a másik nem", akkor az amelyik megfog a vonal fölött van, a másik meg alatta. Ez nem is lenne probléma, a probléma akkor van, ha valakinek ez a vonal jóval afölött van, mint amit ő nyújtani tud cserébe.

2015. márc. 13. 18:05
 32/33 anonim ***** válasza:

Nos ezek a fullos lányok nagyrészben elkényeztetett, gazdag szülők által nevelt egyedek, nem kell őket senki feltétlenül dicsérgesse, ha a rokonsága és a környezetében élők abban a szemléletben nevelték, hogy a csaj 15 éves korára kompletten elhiszi magáról: "Nagyon jó nő vagyok, a világ az enyém, akármelyik fiút megkapom."

Nézzünk egy nagyon elterjedt,más egyszerű esetet. Egy csinos, szép lány feltesz egy képet facebookra, amit egyből lájkol 2-300 ember, van 30 komment, amiből 15-20 fiúktól érkezik: " Nagyon szép vagy", "Csini vagy" stb.Ettől is nagyobbnak gondolja magát egy lány.Persze oké a fiú hibája, hogy miért ír oda, de talán így észreveteti, hogy bejön neki a lány.

A másik oldala meg akárhány lányt megkérdezünk, szereti ha a fiú bókol neki, ő kezdeményez, szerinted kedves kérdező egy 16-25 éves bombanő/lány szaladni fog akárki után is? Ugyan dehogy...

"Elég nézni az itteni kérdéseket, egy csaj kiírja, hogy "pasik ismi? 18L" és máris kapásból 20 válasz, 35 privi. "

Ott viszont már régen nagy a baj, ha egy lánynak gyk-n kell megkérdezni, hogy valaki ismerkedik-e vele...

Összesítve:

Egy jó nőért küzdeni kell. Vagy küzd ő érted, ha tele vagy pénzzel...

2015. márc. 13. 18:07
 33/33 anonim ***** válasza:

Én anyit tudok, hogy ...

Soha nem hazudtam, alakoskodtam hogy megfektessek egy lányt/nőt.

Amit mondtam szivből jött.

Barátként is az volt a fixaideám, hogy a lánynak akkor használok ha öszintén elmondom saját véleményem.

Kamikaze akció volt! Azota szóba se ál velem!

Én meg nem tudam volna tükörbe nézni, ha a hallani kívántat mondtam volna!

2015. márc. 13. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!