Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nem gondoltok ebbe bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nem gondoltok ebbe bele?

Figyelt kérdés
Ha egyik naptól kezdve minden pasi magasról leszarná a nőket, nem bókolnának nekik, nem udvarolnának, egyszerűen levegőnek néznék őket akkor a nők sem lennének így elszállva maguktól, és a pasikat sem érné ennyi elutasítás! Azért van ilyen sok, magáról jóval többet képzelő csaj mert a sok pasi addig legyezgette az egóját, míg ő maga is elhitte, hogy akkor bármit megtehet. És ez már egy átlagos szép lánnyal is így van, nem beszélve a top10-es csajokról, akik már aztán végképp a Marsig szálltak egóval. Ha lenne egy kis önuralmatok akkor sokkal sikeresebbek lennétek a csajozásban, mert most így kb minden csaj tudja, hogy bármit megtehet, így is úgy is lesz pasi akinek kelleni fog. Elég nézni az itteni kérdéseket, egy csaj kiírja, hogy "pasik ismi? 18L" és máris kapásból 20 válasz, 35 privi. Ha egy válasz és privi sem érkezne akkor a csajok kétségbeesnének, és kénytelenek lennének maguk rohanni a pasik után! De így, hogy kb tálcán kínáljátok magatokat még szép, hogy válogatni fognak, ha megtehetik, és alap, hogy a lehető legjobbat választják a kínálatból, így a pasik 99%-a az esetek többségében kudarcot vall.

2015. márc. 13. 16:23
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#19 Igen ám, de ezzel saját maguk alatt is vágják a fát, hisz csak megerősítik a nőkben azt, amit már alapból is gondoltak magukról (hogy ők milyen csodálatosak és mindent/mindenkit megkaphatnak), ezzel egyenes arányban nő az elvárásuk is a másik nemmel szemben, így egyre kevesebb esélyük van az adott lánynál. Hisz miért is érné be egy átlagos, szemüveges, pattanásos sráccal, ha kaphat egy izmos, kigyúrtat, aki arcra is jóképű?
2015. márc. 13. 17:09
 22/33 anonim ***** válasza:

azért!

mert magát egy belső értékekkel megáldott lénynek tartja,akit nem dicsérnek szeretgetnek,ellenben egy rossz személyiségű lámpa vasra való,repedt sarkút (aki jól néz ki) az úristenig (phej ez csúnya szó )

áldanak.Meghajolva

hisz a hazug csak annyit hazudik,bókol,amennyit kell,a papucs mindig többet,és többet.

kicsit irigy a többiekre

nem érdem,és érték szerint jutalmazzák az embereket a világban nem igaz? :)

vagy pedig kamuzott,és mégis srác.

mindenesetre tetszik ahogy elküldte a 84%-t.

és ez egy őszinte bók! már engem is zavart.

jó téma,mert lehet rajta elmélkedni!

2015. márc. 13. 17:11
 23/33 anonim ***** válasza:
Ez így igaz! Elrontották a nőket ezen féle pasik.
2015. márc. 13. 17:16
 24/33 anonim ***** válasza:
Nőhet az elvárásuk, de attól még sikeresebbek nem lesznek. Ugyanis, ha ők a Kigyúrt Jóskát várják, de a Kigyúrt Jóska másra feni a fogát, kénytelenek lesznek magukba nézni, és talán felcsillan a megvilágosodás egy szikrája, amiből rájönnek, hogy meg lettek vezetve. Kihasználták a naivitásukat. Innentől kezdve pedig már nem Kigyúrt Jóskára áhítoznak, hanem Szemüveges Árminra.
2015. márc. 13. 17:17
 25/33 A kérdező kommentje:

#22 Sokszor elmélkedtem már a problémán, most jutottam oda, hogy ki is írom kérdésbe:) Sokkal több negatív válaszra számítottam, örülök, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.

Amúgy tényleg nőnemű vagyok, való igaz nem egy bombázó, talán nem is bányarém, de nem örvendek nagy sikernek a pasik terén tény, de én nem is képzelek magamról többet, mint ami vagyok. Igyekszem reálisan látni a dolgokat, csak zavar, mikor olyan embereket látok (nőket, férfiakat egyaránt), akik meg teljesen alaptalanul sokkal többet hisznek magukról, mint amik valójában.

#24 Szerintem ez sajnos nem így működik, mert ha egy magáról jóval többet képzelő lány Jóskáról ábrándozik, de látván, hogy nála nincs esélye, attól még nem fog leállni pattanásos Árminnal, hisz úgy gondolja, ő jobbat érdemel. Akkor inkább van egyedül, és vár, amíg jön egy (szerinte) hozzá méltó pasi, aki legalább megközelítőleg olyan, mint Jóska.

2015. márc. 13. 17:26
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen. És csak vár, vár, vár. Amíg rá nem jön, ara amit fentebb leírtam: hogy rútul becsapták, és ő bevette az ő különlegességéről szóló mesét. És néhány év kesergés után marad neki Árminka.
2015. márc. 13. 17:29
 27/33 A kérdező kommentje:
Ha Ármin nem egy reménytelen eset, akkor lehet, hogy ez bekövetkezik, és idővel rájön, hogy kénytelen lesz beérni vele, de ellenkező esetben sosem lesz esélye annál a lánynál. Mondom, sok esetben inkább vannak egyedül a csajok, minthogy olyannal legyenek, aki (szerintük) hozzájuk képest rangon aluli.
2015. márc. 13. 17:35
 28/33 anonim ***** válasza:

még jó hogy vannak olyan emberek akik megmondják a másiknak az igazat :D

amúgy arra nem gondolsz hogy,akit külső miatt magasztalnak azt csak a pinájáért tartják? akinek van belső értéke, olyan amit nem lehet kiműteni,azt másra is.

egyébként én is sokat hiszek magamról,most utálsz?

2015. márc. 13. 17:37
 29/33 A kérdező kommentje:

#28 Ha körberajonganak a nők és te kedvedre válogathatsz akkor igen:D (csak poén) Nem ismerlek, de az eddig leírt gondolataid alapján szimpinek tűnsz, úgyhogy nincs okom amiért utáljalak.:)

De, én jól tudom, hogy csak amiatt rajongják őket körbe, de ők ezt nem tudják:D mert ők elhiszik a mellébeszélést, amivel az ágybaviszik őket.

2015. márc. 13. 17:48
 30/33 anonim ***** válasza:
Már bocsáss meg, de itt a gyakorin rengeteg sikertelen pasi van, de ne reméljék azt, hogy itt kánaán lenne, ha nem lennének flegma nők. Nem azzal van a bajom, hogy nekem kell kezdeményezni, mert ha tetszik egy pasi akkor odamegyek hozzá. De egyszerűen ha nem tetszik valaki, körbeugrálhat kismilliószor, akkor sem mennék oda hozzá, ha ő lenne az utolsó férfi a világon. Direkt nem azt a kifejezést használtam, hogy lejjebb adok az igényeimből, ugyanis nekem nincs ilyen határvonalam, egyszerűen az egyik ember megfog, a másik meg nem. A pasinak hogy esne már ha rájön, hogy ha nincs ló, akkor legyen szamár alapon nyomultam rá?
2015. márc. 13. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!