Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit gondoltok arrol a norol aki dohanyzik, kizaro ok ez nektek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 13:30
1/24 anonim válasza:
nem az ,kérsz 1 cigit? de jó méllyen szivd meg
2/24 anonim válasza:
Csak illúzióromboló
Nem kizáró ok de nem szeretem
3/24 anonim válasza:
Nem, mert én is dohányzom épp eleget.
4/24 anonim válasza:
Ez emberfüggő! Én is dohányzom,és nem érdekel,ha a párom is dohányzik!
8/24 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de ha lenne két teljesen egyforma lány, és az egyik cigizne a másik nem, akkor azt választanám, aki nem cigizik. Lényeg, hogy szeressen :) 24/F
9/24 C0r3 válasza:
Nálam nem. Én szeretem a cigi szagát, de én soha nem cigiznék. Szóval nem zavarna egyáltalán. (16F)
10/24 anonim válasza:
Igen, kizáró ok, utálom ha valaki cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!