Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nem gondoltok ebbe bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nem gondoltok ebbe bele?

Figyelt kérdés
Ha egyik naptól kezdve minden pasi magasról leszarná a nőket, nem bókolnának nekik, nem udvarolnának, egyszerűen levegőnek néznék őket akkor a nők sem lennének így elszállva maguktól, és a pasikat sem érné ennyi elutasítás! Azért van ilyen sok, magáról jóval többet képzelő csaj mert a sok pasi addig legyezgette az egóját, míg ő maga is elhitte, hogy akkor bármit megtehet. És ez már egy átlagos szép lánnyal is így van, nem beszélve a top10-es csajokról, akik már aztán végképp a Marsig szálltak egóval. Ha lenne egy kis önuralmatok akkor sokkal sikeresebbek lennétek a csajozásban, mert most így kb minden csaj tudja, hogy bármit megtehet, így is úgy is lesz pasi akinek kelleni fog. Elég nézni az itteni kérdéseket, egy csaj kiírja, hogy "pasik ismi? 18L" és máris kapásból 20 válasz, 35 privi. Ha egy válasz és privi sem érkezne akkor a csajok kétségbeesnének, és kénytelenek lennének maguk rohanni a pasik után! De így, hogy kb tálcán kínáljátok magatokat még szép, hogy válogatni fognak, ha megtehetik, és alap, hogy a lehető legjobbat választják a kínálatból, így a pasik 99%-a az esetek többségében kudarcot vall.

2015. márc. 13. 16:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

aki hazudik az célt ér a világban.

vagy kedves vagy vagy őszinte.De én pl előszeretettel megmondom más embereknek mit gondolok róluk,és sokszor az cenzúrázva is elég sírva fakasztó

de ha hasznot akarok belőlük,akkor kénytelen vagyok bizonyos nem létező pozitívumaikat kiemelni.

vagy kreálni nekik,hogy elhigyjék valakiknek számítanak ezen a földön

2015. márc. 13. 16:43
 12/33 A kérdező kommentje:

#6 Való igaz vannak lányok, akik nem ilyenek és őket meg nem veszik észre, mivel ők nem annyira vonzó külsejűek, ebben a pasik is részben hibásak, hisz ők hype-polják fel az átlagnál már 1 fokkal szebb lányokat az egekig, közben egy szerényebb, kevésbé szép lány talán sokkal többet érne.

#7 De jólenne, ha az ilyen nők is felfognák, hogy nem csak a pasiknak van szükségük rájuk, hanem fordítva is, bármennyire nehéz belátni. De a nők sokszor úgy viselkednek, mintha csakis ők lennének a teremtés csúcsai, és a férfiak mit sem érnek nélkülük, miközben egyik nem sem lenne meg a másik nélkül.

#8 Most írtam ki először a kérdést.

#9 Nem akarok udvarolni lányoknak, mivel heteró vagyok

2015. márc. 13. 16:46
 13/33 anonim ***** válasza:
49%
7-es vagyok, és eléggé félreértelmeztél. Én sosem vártam el az eszetlen udvarlást, de ha levegőnek néznének, biztos, hogy nem aláznám meg magam azzal, hogy egy ilyen tahó után futok. Nem kell istennőként kezelni, meg az egómat nyalogatni, de a kedvesség számomra alap, nyilván az én részemről is. Sosem okozott gondot az sem, hogy magam is bókoljak, "udvaroljak", ez szerintem alap, ha ismerkedek valakivel, aki tetszik, és akivel össze akarok jönni.
2015. márc. 13. 16:50
 14/33 anonim ***** válasza:
Ó, szóval lány vagy. Bocs, ez nem derült ki a kérdésből, amelyet így most nem is egészen értek. Mi a baj azzal,ha a fiúk udvarolnak?
2015. márc. 13. 16:52
 15/33 anonim ***** válasza:
mert talán ő a szerényebb kevésbé szép lány? hahhhh??
2015. márc. 13. 16:57
 16/33 A kérdező kommentje:

#13 Én viszont most a kérdésben felvetett nőkről beszéltem, akik meg levegőnek nézik azokat a pasikat, akik nem ütnek meg náluk egy bizonyos mércét. Ha te nem vagy ilyen, akkor ide illik a mondás: "akinek nem inge, ne vegye magára". Nyilván én sem állítottam, hogy minden nő ilyen, de vannak azért szép számmal.

#14 Szándékosan nem írtam a nemem, mert nem akartam emiatt, hogy előítéletek legyenek. Nem az a gond, hogy udvarolnak, hanem AHOGY udvarolnak, teszik a szépet (ahogy te is mondtad), elhitetik vele, hogy különleges, ő a leggyönyörűbb stb. (közben sok esetben rohadtul nincs így, csak így könnyebb felszedni), ezáltal növelik az egójukat, és az elvárásaikat is. És még csodálkozik sok pasi, hogy egy átlagos lány is a szőke herceget várja. Sokan sajnos nincsenek tisztában a saját értékeikkel, és emiatt az elvárásaik ezekkel nincsenek arányban, pont emiatt.

2015. márc. 13. 16:58
 17/33 anonim ***** válasza:

Tudod ez mind szép és jó amit írsz, de a Nők egy nagyon szűk rétegéről mondasz véleményt....a többivel meg nem foglalkozol....gondolom azért, mert számodra Ők nem is léteznek....vagy csak nem veszel Róluk tudomást.

Vitathatatlan, hogy a fiatal, csinos "plázacicáknak" jó sorsuk azáltal hogy férfiak körbe rajongják őket pusztán a kinézetük miatt....tisztában vannak vele, hogy ez nem tart örökké és ennek megfelelően viselkednek...néha elég alpárian. Veszélyes dolog túl magas piedesztálra emelni magukat, mert ha tényleg összeszednek valakit akkor sokat is kell nyújtaniuk és ebben már kevésbé jeleskednek...nem véletlenül cserélik oly gyakran a partnereiket. Aztán évek múltával majd ha elszállt felettük is az idő egyszer csak rádöbbennek, hogy egyre kevesebb a férfi körülöttük és akkor próbálnak megváltozni, de nem sok sikerrel... :)

37F

2015. márc. 13. 16:58
 18/33 anonim ***** válasza:
De akkor miért a fiúkat kiáltja ki bűnbaknak?
2015. márc. 13. 16:59
 19/33 anonim ***** válasza:

" hanem AHOGY udvarolnak, teszik a szépet (ahogy te is mondtad), elhitetik vele, hogy különleges, ő a leggyönyörűbb stb. (közben sok esetben rohadtul nincs így, csak így könnyebb felszedni), ezáltal növelik az egójukat, és az elvárásaikat is."

Kedves, nem látod a fától az erdőt. A fiúk nem azért mondják ezt, mert nekik ez annyira kényelmes, vagy szívmelengető megoldás. Frászt! Azért mondják, mert hossza kísérletezés során rájöttek, hogy a lányok ezt akarják hallani. Hogy ettől nő az egójuk, meg az elvárásuk? Hadd nőjön! Majd rájönnek, hogy mekkorát tévedtek. Ha pedig nem, akkor központ sajnálja, nem találnak párt, csak olyat, aki guminőként kezeli őket. Szép szavakkal felfújni, dolguk végeztével leereszteni.

2015. márc. 13. 17:04
 20/33 A kérdező kommentje:

#15 Való igaz nem vagyok plázacica és nem is rajonganak annyira körbe a pasik

#17 Nem hiszem, hogy annyira szűk réteg, lévén hogy sok átlagosnak mondott lánynak is viszonylag sok udvarlója van (nyilván minél szebb valaki annál több van). Csak azoknak nem jut igazán udvarló, akik tényleg vészes esetek, náluk viszont nem kell ettől félni, hogy elszáll az egójuk a sok udvarlótól.

#18 Mert lényegében az ilyen pasik tehetnek arról, hogy ezeknek a csajoknak az egekbe szállt az egója.

2015. márc. 13. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!