Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért húzzák fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért húzzák fel állandóan magukra még jobban a nadrágot?

Figyelt kérdés
Elmegyek egy lány mögött akkor 10-ből 9 felhúzza a nadrágját hogy rendesen kirajzolódjon a feneke.Rendesen feszül rajtuk a nadrág olyankor.Ez miért jó nektek lányoknak?

2015. márc. 10. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

igen, nyilvan csakis a pasik miatt. hat minden, de minden a pasikrol szol! mindent a pasiknak csinalunk -.- ezt bszki nem hiszem el h mar egy gatyafelhuzast is magatoknak tulajdonitotok. jesszsz. undorito.

ha ennyire tudni akarjatok elmondom. semmi kozotok nincs hozza, nem, nem miattatok huzzuk fel jobban, es nem, nem azert h a seggunk jobban kirajzolodjon -.- azert csinaljuk mert ules utan lecsuszik es oldalt kenyelmetlenul bevág ilyenkor a husunkba, ezert feljebb kell huzni hogy ujra kenyelmes legyen. mostmar igazan leszallhatnatok a foldre, visszalehet venni a hatalmas egobol -.-

2015. márc. 10. 20:18
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 neked mi bajod?Mondtam egy szóval is ilyet?Nem
2015. márc. 10. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogy kirajzolódjon a seggük és ezzel imponáljanak a srácoknak. Meg nyilván azért mert lecsúszott.

Szerintem ez nem olyan bonyolult kerdes.

17/l

2015. márc. 10. 21:08
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 komolyan így van?
2015. márc. 10. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
jesszus. nem , nincs igy ! most irtam le basszus h miert van ez igy, miert csinaljuk, sot, elottem is leirta egy lany. mindenkeppen csak az a hiheto neked h az imponalas miatt, mi?
2015. márc. 10. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát lány vagyok, de szerintem annyira hülyék minek ezt csinálni? Meg vannak akik még undorítobbak.
2015. ápr. 30. 18:04
 17/17 anonim válasza:

Azért jó ez nekünk lányoknak képzeld, mert egy igazi ideális szabású női nadrág derekát olyan magasra tervezik, ahol minden tisztességes, erkölcsös és elővigyázatos nőnek egy nadrágot hordania kell/kellene!! De miért ??

Egészségügyi okokból képzeld el, kifejezetten női betegségek, felfázások és a vese védelme érdekében ajánlott!

Ezért KELL felhúzni!!

De egyébként valahol rá is tapintottál mert azzal, hogy ameddig csak lehet felhúzzuk a nadrágunkat ráfeszül a testhez és ezáltal kirajzolódik az alakunk ami meg kiemeli és kihangsúlyozza egyes testrészünket..

Persze sokan túlzásba viszik és ebből lesz a tevepata, a bevágott fenék….stb…

2023. okt. 30. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!