Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak a szemét dicsérgetik állandóan az azt jelenti hogy csak az szép rajta?
Az azt jelenti, hogy nincs rajta semmi extra. A pasik meg hamar megtanulják, hogy a lányoknak a szemét meg a haját lehet dicsérni, mert annak tuti örülnek és tuti nem túl sok, nem utal szexre, tehát nem ijed meg a csaj.
Persze attól is függ, hogy hogyan dicsér valaki. Aki azt mondja, hogy szép a szemed, az szinte biztos, hogy csak úgy mondja. Általában ha megkéred, hogy mondja meg, mi szép rajta, elgondolkozik a válaszon. De aki azt mondja, hogy például milyen szép az a különlegesen sötét kör a szivárványhártyád szélén, na az valószínűleg tényleg megnézte a szemed és tetszik neki, nem csak a levegőbe beszélt.
#6 Nagyon ügyes vagy. :P
Nem feltétlenül, lehet csak az annyira szembetűnő és különleges.
Nekem is mondták már, hogy barátságos szemeim vannak.
N
#4 Erről jut szembe, sokszor mondták azt is, hogy tutaj szemem van. :D
És nem ijedtem meg ettől, inkább mosolyogtam.
Gyerekként viszont egyszer egy nő mondta nekem, hogy szép a szemed, akkor láttam először és utoljára a buszmegállóban, mosolyogtam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!