Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért húzzák fel állandóan magukra még jobban a nadrágot?
Figyelt kérdés
Elmegyek egy lány mögött akkor 10-ből 9 felhúzza a nadrágját hogy rendesen kirajzolódjon a feneke.Rendesen feszül rajtuk a nadrág olyankor.Ez miért jó nektek lányoknak?2015. márc. 10. 19:48
1/17 anonim válasza:
Mert annak úgy kell állnia, talán hagyjuk, hogy lecsússzon rólunk teljesen a nadrág? :D
2/17 10inchhero válasza:
még ha csak a feneke rajzolódna ki.. :D azért a "farmer-tevepata" biztos nem egy kellenes érzés. De tudod, ki kell rakni mindent, mert most az a menő kortól és nemtől függetlenül
3/17 A kérdező kommentje:
#1 de minek kell a nyakatokig felhúzni?
2015. márc. 10. 19:53
4/17 anonim válasza:
1. Ez a divat. 2. szerintem még mindig jobb mint a 'pár évvel ezelőtti" divat (feszes csípőgatyából kivillanó segg vagy úszógumi), amit hidd el még mindig elég sokan követnek...
5/17 anonim válasza:
Mert különben lecsúszna még hamarabb. Ha csak fél centikét húzom feljebb épphogy csak, annak semmi értelme.
6/17 A kérdező kommentje:
Érdekes mód mindig amikor arra megyek vagy oda nézek biztos valaki ezt csinálja.Rólam is lecsúszik de én nem úgy húzom fel.
2015. márc. 10. 20:00
7/17 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel nőként. Biztosan érzik közeledtedet a feromon-receptoraikkal és gyorsan imponálni akarnak ezzel.
Mivel én övet használok, így nem kell állandóan húzkodni a nadrágomat sem. Vegyetek példát rólam. xD
8/17 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar csak aztán meg ne legyünk mi a szemetek hogy megbámulunk titeket.
2015. márc. 10. 20:05
9/17 anonim válasza:
Hát.. Én nőként undorodom tőle, mikor látom hogy a nadrág szó szerint a has közepéig fel van húzva, és elől-hátul bevág.. Szerintem ez nagyon nem nőies..
Egyébként én a #7-el vagyok, mert én is övet használok! :"D
10/17 anonim válasza:
Én nem használok övet, de olyan nagyon szűk vagy passzentos nadrágot sem. Ha metrón/villamoson/előadáson/akárhol ülésből felállok, első dolgom kicsit feljebb húzkodni, mert lecsúszott, és nem szeretem, ha a derekam teljesen szabadon van. És olyankor baromira nem érdekel más, csak a saját kényelmem, ha néznek, akkor néznek, ha nem, akkor nem, nem ezért csinálom :D Utcán is előfordulhat, ha egy régebbi, kicsit még nagyobb fenekemre vásárolt, de szeretett nadrágomban vagyok. Régebben hordtam övet, de valahogy leszoktam róla, már nincs is, hát lecsúszik kicst a naci, fel kell húzni, ne essen le rólam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!