Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy a pasik már többet törődnek a külsejükkel, mint a nők?
Figyelt kérdés
Ha végigmegyek az utcán, szinte alig látok olyan fiatal férfit, aki ne lenne igényesen öltözött, ápolt, jó megjelenésű. A lányoknál én sokkal rosszabb arányokat tapasztalok. Hogy van ez szerintetek?2015. márc. 6. 16:09
21/31 piriiiii válasza:
Hogy ti milyen pesszimisták vagytok.
22/31 A kérdező kommentje:
Ez nem pesszimizmus, ez realizmus.
2015. márc. 6. 17:21
23/31 piriiiii válasza:
Most nem kezdek el civadodni ezen.
24/31 A kérdező kommentje:
Mellesleg nekem férfiként nem probléma, hogy törődjek a külsőmmel, egyébként is megvan az igényem rá, csak úgy érzem, hogy felborultak az arányok, és a lányoknak már akkor is jut jó pasi, ha ők maguk nem igazán törődnek magukkal. És ez az a tendencia ami nem tetszik.
2015. márc. 6. 17:22
25/31 anonim válasza:
Figyelj, kérdező! Nem kell ám az igényes, a külsejükkel foglalkozó, jó megjelenésű férfiakra hajtanod! Eldugottabb kiskocsmákban, focimeccsek után a stadion környékén, na meg az aluljárókban bőven találhatsz magadnak igénytelen, koszos, büdös pasikat! Csak hajrá!
26/31 A kérdező kommentje:
Are you retarded?
2015. márc. 6. 19:06
28/31 piriiiii válasza:
Kérdező, egyébként SZERELEMRŐL és ÉRZELMEKRŐL hallott már uraságod?
29/31 anonim válasza:
A szerelem és az érzelmek csak akkor tudnak kialakulni egy nőben, ha a férfi jól néz ki.
30/31 piriiiii válasza:
Ti aztán diplomázhatnok a női lélek tudományágból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!