Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy a pasik már többet törődnek a külsejükkel, mint a nők?
Figyelt kérdés
Ha végigmegyek az utcán, szinte alig látok olyan fiatal férfit, aki ne lenne igényesen öltözött, ápolt, jó megjelenésű. A lányoknál én sokkal rosszabb arányokat tapasztalok. Hogy van ez szerintetek?2015. márc. 6. 16:09
2/31 Takacs Laszlo 15 válasza:
AZ nem Baj.Te szivesen ismerkednel valakivel,Aki slampos,es nem csereli tul sokszor a ruhajat?
3/31 anonim válasza:
Én normális ruhákat hordok, reggel 1 perc alatt elkészülök és ápolt is vagyok, mivel szoktam fürödni és fogat is mosok. Most akkor már többet törődöm a külsőmmel mint a nők ?
4/31 A kérdező kommentje:
Ja nem, én pont arról beszélek, hogy szerintem eléggé gáz, hogy már a külső terén is a férfiaknak kell csak vetekendi, a nők meg már azt is hanyagolhatják
2015. márc. 6. 16:15
5/31 anonim válasza:
Én például törődöm a hajammal, azzal, hogy mit veszek fel, ápoltság nagyon fontos számomra... Szerintem ez majdnem, hogy elvárás már a mai világban.
6/31 anonim válasza:
Muszáj, mert a nőknek sokkal nagyobb igényeik vannak külsőre.
7/31 anonim válasza:
hát muszáj, ha puncit akarunk...
8/31 anonim válasza:
0-ás gép,és meg van oldva a hajprobléma nálam,és jól is áll,de a kopasz fej nem jön be a nőknek,csak ez a "tehén felnyalta" féle buz1s haj !
9/31 piriiiii válasza:
Szerintem csak Te látod így.
Én például egyáltalán nem.
De addig, amíg a férfi/nő az agyával és a lelkével is eleget törődik, nem érdekel, hogy a külsejével mennyit. Legyen egészséges és ápolt, OSZT KÉSZ.
10/31 anonim válasza:
Jól írták már előttem is,mert muszáj sajnos,ha barátnőt szeretnénk magunk mellé. Amíg nem vagy tökéletes külsőre,addig szóba sem állnak veled a nők,nos akkor szerinted miért van ez?Pont ezért...
Én már műtéten is gondolkoztam sokat,mert hát nem születtem helyesnek,és az arcom amíg ilyen,addig szóba sem állnak velem a nők,pedig nem vagyok csúnya egyáltalán,csak nagyobbak a füleim meg az orrom... Csak így még egy randira sem jött el velem egy nő sem soha életemben... :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!