Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vagy ennyi divatmániás...

Miért vagy ennyi divatmániás csaj, akik csak a külsejükkel törődnek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

honnan veszed hogy "csak" azzal törődnek?

nem tudhatod ki milyen indíttatásból csinálja,amit csinál,meg a legtöbb csaj szeret foglalkozni a külsejével,nálam pl ha egy pasi megbántott vagy más miatt volt rossz kedvem mindig segített ha vettem valami jó rucit vagy csak egy spirált akármi,mert jobb kedvem lett tőle,valaki ilyenkor leissza magát,másnak meg ez segít

2013. aug. 26. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindig van valami belső oka. Pl. előtte molett volt, vagy nem kellett a fiúknak, önbizalomhiány, szakítás, piszkálódások stb. Mindenki máshogy reagálja le a dolgokat és sokszor a ló túloldalára esnek. Volt a disney channelen egy nagyon jó film, sajnos nem tudom a címét, a népszerűség árnyoldaláról szólt.

Az is lehet, hogy csak meg akart felelni annak a társaságnak, ahova bekerült.

14/l

2013. aug. 26. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért van ennyi unatkozó ember, aki csak a többi ember kritizálásával törődik?
2013. aug. 26. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Én például foglalkozom a divattal, mert érdekel, és van hozzá érzékem. A jövőben ezzel is szeretnék majd foglalkozni. Azonban nem csupán a külső fontos számomra. Sőt. A divat az nem csak feltétlenül a ruhára, a kinézetre vonatkozik.

15L

2013. aug. 26. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak azzal törődnek. Valaki szeret a külsejével foglalkozni és amúgy ha nem foglalkozna a külsejével akkor meg mindenki azt kérdezné, hogy miért nem.
2013. aug. 26. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért van ennyi idióta aki ilyen kérdéseket tesz fel? Abból mert valaki már megkérdez valamit te honnan szűröd le hogy csak azzal foglalkozik? Én is imádok vásárolni, jól kinézni ez nem fog megváltozni egy ilyen sügér miatt mint te mert neked nem tetszik.
2013. aug. 27. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Kulso megfog, belso megtart→ azt hiszik eleg ha megfogjak a fiut nem zavarja kulonosebben oket ha neem maradnak a haznal
2013. aug. 28. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!