Miért vagy ennyi divatmániás csaj, akik csak a külsejükkel törődnek?
honnan veszed hogy "csak" azzal törődnek?
nem tudhatod ki milyen indíttatásból csinálja,amit csinál,meg a legtöbb csaj szeret foglalkozni a külsejével,nálam pl ha egy pasi megbántott vagy más miatt volt rossz kedvem mindig segített ha vettem valami jó rucit vagy csak egy spirált akármi,mert jobb kedvem lett tőle,valaki ilyenkor leissza magát,másnak meg ez segít
Szerintem mindig van valami belső oka. Pl. előtte molett volt, vagy nem kellett a fiúknak, önbizalomhiány, szakítás, piszkálódások stb. Mindenki máshogy reagálja le a dolgokat és sokszor a ló túloldalára esnek. Volt a disney channelen egy nagyon jó film, sajnos nem tudom a címét, a népszerűség árnyoldaláról szólt.
Az is lehet, hogy csak meg akart felelni annak a társaságnak, ahova bekerült.
14/l
Én például foglalkozom a divattal, mert érdekel, és van hozzá érzékem. A jövőben ezzel is szeretnék majd foglalkozni. Azonban nem csupán a külső fontos számomra. Sőt. A divat az nem csak feltétlenül a ruhára, a kinézetre vonatkozik.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!