Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ennyit szamit, hogy mit hord...

Ennyit szamit, hogy mit hord egy csaj?

Figyelt kérdés
Szoval egyszer talalkoztam egy pasival, es akkor ilyen mell alatt bovulo ruha volt rajtam, es ram se hederitett; masodik alkalommal egy miniszoknya volt rajtam egy toppal, es akkor tobbszor rajtakaptam, hogy bamul
2013. aug. 11. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nos, ezekszerint ennyit számít a pasinak:( ez a baj, hogy sok pasinak ( tisztelet a kivételnek ) a külső megjelenés számít csak.

de tudod mit, ha vkinek nem érdekelsz egyszerűként, akkor dögös csajként se:) nem érdemli meg:)

majd találsz még vkit, aki nem csak a külső megjelenésed számít, aki úgyis csinosnak tart, ha nem aprócska rucikban járkálsz, na és ő lesz az, aki igazán megérdemel:)

2013. aug. 11. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
*vki, vkinek:) elnézést a sok hibáért:)
2013. aug. 11. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
azért az enyhe túlzás, hogy attól, h valaki nem csak miniruciban tart csinosnak egyből megérdemelne..
2013. aug. 11. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobban kihozta az alakod, buliban is észrevehető, hogy azokat a lányokat bámulják, akinek a testéből több látszik... de ez nem azt jelenti, hogy ez a jobb, ha normális pasit akarsz, akkor ne ilyen szettet vegyél fel :) ezt a csávót meg felejtsd el
2013. aug. 11. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én érdeklődésemet meg az első összeállításoddal keltetted volna fel inkább (a bővülő ruhával). Ízlések és pofonok.

Nálam egy lány külsejénél elsősorban a nőiesség számít. Az hogy ezt éppen milyen összeállításokkal éri el valaki mindegy, hiszen ez belülről fakad.

22/f

2013. aug. 11. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
ja és azt is túlzásnak tartom, hogy felejtsd el ezt a "csávót" csak azért, mert (egyébként sztem természetesen...) jobban megnézett,amikor csinosabb voltál..
2013. aug. 12. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
jó, szerintem max a mellekbe, fenekekbe tud beleszeretni ezek alapján, de remélem tévedek, csak mondjuk nekem nem esne jól ha csak p*csaszoknyában bámulnának meg
2013. aug. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!