Ennyit szamit, hogy mit hord egy csaj?
Figyelt kérdés
Szoval egyszer talalkoztam egy pasival, es akkor ilyen mell alatt bovulo ruha volt rajtam, es ram se hederitett; masodik alkalommal egy miniszoknya volt rajtam egy toppal, es akkor tobbszor rajtakaptam, hogy bamul2013. aug. 11. 15:47
1/7 anonim válasza:
nos, ezekszerint ennyit számít a pasinak:( ez a baj, hogy sok pasinak ( tisztelet a kivételnek ) a külső megjelenés számít csak.
de tudod mit, ha vkinek nem érdekelsz egyszerűként, akkor dögös csajként se:) nem érdemli meg:)
majd találsz még vkit, aki nem csak a külső megjelenésed számít, aki úgyis csinosnak tart, ha nem aprócska rucikban járkálsz, na és ő lesz az, aki igazán megérdemel:)
2/7 anonim válasza:
*vki, vkinek:) elnézést a sok hibáért:)
3/7 anonim válasza:
azért az enyhe túlzás, hogy attól, h valaki nem csak miniruciban tart csinosnak egyből megérdemelne..
4/7 anonim válasza:
Jobban kihozta az alakod, buliban is észrevehető, hogy azokat a lányokat bámulják, akinek a testéből több látszik... de ez nem azt jelenti, hogy ez a jobb, ha normális pasit akarsz, akkor ne ilyen szettet vegyél fel :) ezt a csávót meg felejtsd el
5/7 anonim válasza:
Az én érdeklődésemet meg az első összeállításoddal keltetted volna fel inkább (a bővülő ruhával). Ízlések és pofonok.
Nálam egy lány külsejénél elsősorban a nőiesség számít. Az hogy ezt éppen milyen összeállításokkal éri el valaki mindegy, hiszen ez belülről fakad.
22/f
6/7 anonim válasza:
ja és azt is túlzásnak tartom, hogy felejtsd el ezt a "csávót" csak azért, mert (egyébként sztem természetesen...) jobban megnézett,amikor csinosabb voltál..
7/7 anonim válasza:
jó, szerintem max a mellekbe, fenekekbe tud beleszeretni ezek alapján, de remélem tévedek, csak mondjuk nekem nem esne jól ha csak p*csaszoknyában bámulnának meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!