Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy a pasik már többet törődnek a külsejükkel, mint a nők?

Figyelt kérdés
Ha végigmegyek az utcán, szinte alig látok olyan fiatal férfit, aki ne lenne igényesen öltözött, ápolt, jó megjelenésű. A lányoknál én sokkal rosszabb arányokat tapasztalok. Hogy van ez szerintetek?
2015. márc. 6. 16:09
1 2 3 4
 11/31 piriiiii ***** válasza:
0%
Fiúk, ti csak dugni akartok. Ez egyértelmű.
2015. márc. 6. 16:56
 12/31 anonim ***** válasza:
A nők sem akarnak mást Piroska !
2015. márc. 6. 16:58
 13/31 piriiiii ***** válasza:
0%

Honnan tudod? :)

És egyébként ez baj? Örülnötök kéne.

2015. márc. 6. 16:58
 14/31 A kérdező kommentje:
piriiii, miért akarnánk CSAK dugni?
2015. márc. 6. 17:03
 15/31 piriiiii ***** válasza:
33%

Mert a külsőtökkel akartok minél hamarabb imponálni, és képtelen vagytok várni. VÁRNI. Egy olyan nőre, akinek nem a külsővel kell imponálni (vagy legalábbis nem csak a külsővel).

Most jön a kérdés, hogy de meddig, de minek...

Erre a válasz: türelmetlenek vagytok, mert hajt a véretek. Ami egyébként nem rossz dolog, de lehet várni, mert megéri.

2015. márc. 6. 17:06
 16/31 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom megéri-e várni,szerintem nem.23 éve várok a nagy semmire kb.,és tönkre is mentem benne elég rendesen.

Mások full boldogok sok éve,én meg még csak esélyt sem kapok semmire.Megismerni nem akarnak a nők,magasról tesznek rám,levegőnek néznek.Akkor megéri szerinted várni?

23/F

2015. márc. 6. 17:09
 17/31 A kérdező kommentje:
Hát piri, ezt rosszul látod. Szerintem a legtöbbünk várna, ha legalább ha nem is biztosnak, de valószínűbbnek tarthatná, hogy végül elnyeri a választott nőt. Viszont szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek a tapasztalatai szerint amikor várunk egy nőre, akkor az időközben összejön valakivel, akit 3 napja ismer. Mi pedig beleöltünk egy rakás érzelmi energiát, rosszabb esetben még pénzt is. Na ezért nem várunk.
2015. márc. 6. 17:10
 18/31 piriiiii ***** válasza:

Azért tekintsük meg az arányokat.

Mondjuk Te egy életerős fiatalember vagy, és élsz még 70 évig. 70:23... Szerintem még van időd várakozni.

De ha nagyon akarsz egy nőt, akkor...

Szvóal csak azt akarom érzékeltetni, hogy a külsőtökkel megszerzett nők szerintetek mennyire lesznek értékesek?

2015. márc. 6. 17:11
 19/31 piriiiii ***** válasza:
11%
Akkor szar az ízlésetek, már bocsánat. Meg kell látni az igazi nőt (és nem a könnyűvérű hülye ku rvát).
2015. márc. 6. 17:11
 20/31 A kérdező kommentje:
Igen, és akkor az 5-ből 1 csinos nőt mindjárt megint osszuk el 5-tel, amelyik még ilyen is. Tehát akkor 25-ből 1 nő van akivel érdemes lenne próbálkozni. Biztos jut majd minden külsejével nem törődő pasinak :D
2015. márc. 6. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!