Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek teljesen életet ha egy cseppet sem vagyok szerethető ember?
Figyelt kérdés
Lányként még így is lenne pár idióta aki mindegy milyen vagyok, punci van akkor szeretne, de fiú vagyok, és a lányok kevésbé felszínesek mint a férfiak. így kétségbe vagyok esve.2015. márc. 5. 21:19
41/50 anonim válasza:
Akkor mégse vagyok annyira hülye. Valami ilyesmire gondoltam, mert én is ilyen vagyok..vagyis inkább voltam. Szinte mindenkivel jóban voltam/vagyok, de legjobb barátnőm nincs. Egy volt, összevesztünk pont azért, mert az utolsó pár hónapban mindig én kerestem stb. Aztán túltettem magam rajta, és rájöttem, hogy nem várhatok arra, hogy valaki önzetlenül (viszont) szeressen. Neked sem kéne ezen rágódni, mert attól nem lesz jobb... Nem szabad pesszimistának lenni, mert azzal csak még jobban lehúzod magad, és gondolom te se szívesen lennél egy olyan emberrel aki nem fogadja el magát, nem értékeli azt, amije van. Írhatnék még kisregényeket, de valószínűleg senki nem olvasná el, feleslegesen meg nem koptatom a billentyűzetet. :D
42/50 A kérdező kommentje:
Hát ha ide írod én elolvasnám :)
Próbálok nem pesszimista lenni, csak néha rámtör ez az érzés amiről itt magyarázok, és jó lenne érezni hogy van valakim ha nem is sokáig legalább 1 órára :D
2015. márc. 5. 23:10
43/50 anonim válasza:
Egyébként mi célból is írtad ki a kérdést? :D
44/50 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, csak gondoltam leírom amit most érzek ha már nincs kinek beszéljek erről. :D
2015. márc. 5. 23:21
45/50 A kérdező kommentje:
Mármint: Fogalmam sincs=='Célom nem volt vele';
2015. márc. 5. 23:22
46/50 anonim válasza:
Velem beszélhetsz, elég jó lelki szemetes vagyok. Igaz, hogy személyesen más, de azért ez is több mint a semmi. :D
47/50 A kérdező kommentje:
Én is inkább egy lelki kuka szerepét szoktam betölteni egy kapcsolatban. Szóval nem szívesen tenném ezt mással.
De beszélgetésnek örülnél. :)
2015. márc. 5. 23:30
48/50 A kérdező kommentje:
*örülnék...
Utálom mikor elírok valamit és egy másik értelmes szó jön ki belőle xD
2015. márc. 5. 23:31
49/50 anonim válasza:
Nyugodtan..szeretek másoknak segíteni. Az már gáz, ha valaki visszaél a helyzettel, és minden nap ugyanazt a sztorit kell meghallgatnom, de akkor se küldök el senkit melegebb éghajlatra.:)
Írjak privátot, vagy írsz? (mintha nem lenne tök mindegy...) :D
50/50 A kérdező kommentje:
Inkább tee :D
Bár ha nem írsz akkor írok én xD
2015. márc. 5. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!