Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek teljesen életet ha egy cseppet sem vagyok szerethető ember?
Mondjátok akkor aki lány/nő mit szerettek ti egy férfiban ? fiúban ?
És mondom megvan-e bennem, vagy nem tudom ha leget ilyet.
Két választásod van:
1. leülsz a sarokba elmerülve az önsajnálatba és azon sírsz, hogy mennyire szerencsétlen vagy és úgysem fog senki szeretni. Várható eredmény= foreveralone.
2. Megpróbálsz változtatni a hozzáállásodon, kicsit pozitívabb gondolatok, nyitottabb viselkedés, és ami lényeges PRÓBÁLKOZNI!! És nem feladni ha kudarc ér.
Ennyi erővel kb a fél világ félrevonulhatna a sarokba pityeregni hisz nála úgyis van szebb jobb. Mégis sok csúnyább ember is tud boldog lenni, találni magának párt. Hisz nem a külsőn van a lényeg (nagyrészben), hanem a hozzáálláson, illetve az elvárásokon, magyarul h tisztában vagy-e a lehetőségeiddel (nyilván ha nem vagy egy alsógatya modell akkor te se várd el, hogy a topmodell csajoknál legyen esélyed, próbálj a saját szintednek megfelelőt keresni).
"Sose volt túl sok, de alapjáraton nincs gond vele."
Hát ha alapjáraton nincs gond vele, akkor miért írod, hogy: 1. nem tudod elképzelni, hogy bárki szeretne 2.úgy állsz hozzá, hogy van nálad szebb és jobb 3.nincs benned semmi különleges.
Lehet hogy én vagyok a hülye, de nekem ebből az jön le, hogy eléggé alábecsülöd magad. De ha te nem szereted magad, akkor hogy akarod, hogy más meg szeressen? Azt nem akarja nyilván egyik lány sem hallgatni tőled, hogy nem tudod elképzelni, hogy mit szeret rajtad...:)
Hát gondolhatod, hogy nem sorolnám ezt.
Nincs alacsony önbecsülésem de magas sem inkább így mondanám.
Az a baj, hogy ha ismerkedem akkor.. volt nemrégiben is egy lány akinél olyat éreztem kár megpróbálni mert úgyis talál sokkal sokkal jobbat tőlem, szóval minek okozzak fájdalmat magamnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!