Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljek teljesen életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljek teljesen életet ha egy cseppet sem vagyok szerethető ember?

Figyelt kérdés
Lányként még így is lenne pár idióta aki mindegy milyen vagyok, punci van akkor szeretne, de fiú vagyok, és a lányok kevésbé felszínesek mint a férfiak. így kétségbe vagyok esve.
2015. márc. 5. 21:19
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen önbizalomhiányos voltál?
2015. márc. 5. 21:38
 22/50 A kérdező kommentje:
Sose volt túl sok, de alapjáraton nincs gond vele. De így ha belegondolok akkor csak ez a bajom amit leírtam. Bár magabiztos sose voltam, maximum elméleti dolgokban amit én irányítok, és kontrollárok.
2015. márc. 5. 21:40
 23/50 A kérdező kommentje:

Mondjátok akkor aki lány/nő mit szerettek ti egy férfiban ? fiúban ?

És mondom megvan-e bennem, vagy nem tudom ha leget ilyet.

2015. márc. 5. 21:41
 24/50 anonim ***** válasza:

Két választásod van:

1. leülsz a sarokba elmerülve az önsajnálatba és azon sírsz, hogy mennyire szerencsétlen vagy és úgysem fog senki szeretni. Várható eredmény= foreveralone.

2. Megpróbálsz változtatni a hozzáállásodon, kicsit pozitívabb gondolatok, nyitottabb viselkedés, és ami lényeges PRÓBÁLKOZNI!! És nem feladni ha kudarc ér.

Ennyi erővel kb a fél világ félrevonulhatna a sarokba pityeregni hisz nála úgyis van szebb jobb. Mégis sok csúnyább ember is tud boldog lenni, találni magának párt. Hisz nem a külsőn van a lényeg (nagyrészben), hanem a hozzáálláson, illetve az elvárásokon, magyarul h tisztában vagy-e a lehetőségeiddel (nyilván ha nem vagy egy alsógatya modell akkor te se várd el, hogy a topmodell csajoknál legyen esélyed, próbálj a saját szintednek megfelelőt keresni).

2015. márc. 5. 21:42
 25/50 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem várok el ilyet, az átlagos szolid lányok szoktak tetszeni, akiknek vannak komoly belső értékeik és ők viszont szerethető emberek. :)
2015. márc. 5. 21:47
 26/50 anonim ***** válasza:
Hmmm, te nem is akarsz szerethető lenni.
2015. márc. 5. 21:50
 27/50 anonim ***** válasza:

"Sose volt túl sok, de alapjáraton nincs gond vele."

Hát ha alapjáraton nincs gond vele, akkor miért írod, hogy: 1. nem tudod elképzelni, hogy bárki szeretne 2.úgy állsz hozzá, hogy van nálad szebb és jobb 3.nincs benned semmi különleges.

Lehet hogy én vagyok a hülye, de nekem ebből az jön le, hogy eléggé alábecsülöd magad. De ha te nem szereted magad, akkor hogy akarod, hogy más meg szeressen? Azt nem akarja nyilván egyik lány sem hallgatni tőled, hogy nem tudod elképzelni, hogy mit szeret rajtad...:)

2015. márc. 5. 21:50
 28/50 anonim ***** válasza:
Jaj ez így sokkal aranyosabb. Akkor tényleg csak próbáld magadat szeretni, de tényleg próbáld, igazán és idővel sokkal jobb lesz:) Megszűnik ez a buta kétkedésed. Keress dolgokat, amiket értékelsz magadban, elég az elején apró dolgokat találni, és szép lassan menni fog. Remélem segít meg számít valamit,hogy ezt leírtam, mert komolyan gondolom,hogy erre van szükséged (amúgy huszonéves leány vagyok szóval legalább ezért hallgathatnál rám. az,hogy valaki szereti magát és elégedett magával,persze nem egoista, az nagyon vonzó)
2015. márc. 5. 21:51
 29/50 A kérdező kommentje:

Hát gondolhatod, hogy nem sorolnám ezt.

Nincs alacsony önbecsülésem de magas sem inkább így mondanám.

Az a baj, hogy ha ismerkedem akkor.. volt nemrégiben is egy lány akinél olyat éreztem kár megpróbálni mert úgyis talál sokkal sokkal jobbat tőlem, szóval minek okozzak fájdalmat magamnak..

2015. márc. 5. 21:52
 30/50 A kérdező kommentje:
Megpróbálkozom vele én szívesen, csak utolsó két lány nagy csalódás volt számomra.
2015. márc. 5. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!