Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljek teljesen életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljek teljesen életet ha egy cseppet sem vagyok szerethető ember?

Figyelt kérdés
Lányként még így is lenne pár idióta aki mindegy milyen vagyok, punci van akkor szeretne, de fiú vagyok, és a lányok kevésbé felszínesek mint a férfiak. így kétségbe vagyok esve.
2015. márc. 5. 21:19
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Ó, kitartás. Én mindig csak viszonzatlanul voltam szerelmes, de azért próbálok pozitív lenni és szeretni magam. Még a kis szerencsétlenkedésemet is bírom magamban általában. De így a csalódásokkal azért érthetőbb,hogy ezt mondod, ez idővel biztosan fakulni fog:)
2015. márc. 5. 21:58
 32/50 anonim ***** válasza:
Ha te saját magadnak sem adsz esélyt hogy várod mástól, hogy adjon neked? Ezzel a hozzáállással ne is várj csodákat.
2015. márc. 5. 21:58
 33/50 A kérdező kommentje:
Nálam volt viszonzott is de a legtöbb esetben az volt a baj, hogy igazából annyira jó voltam a másikhoz, hogy kb úgy volt velem 2 lány is, szerintem.. Hogy szüksége volt szeretetre, de tudta, hogy nem leszek élete társa, meg nem is igazán szeretet csak úgy elvolt velem, amég nem jött neki olyan hogy őt jobbnak vélte.
2015. márc. 5. 22:00
 34/50 A kérdező kommentje:
Pedig nincs szebb dolog mint egy feltétel nélküli szeretet :)
2015. márc. 5. 22:07
 35/50 anonim ***** válasza:
Hát te nehéz eset vagy...:D
2015. márc. 5. 22:10
 36/50 A kérdező kommentje:
Ezt se mondták még nekem. :D
2015. márc. 5. 22:12
 37/50 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése...ebben az esetben az vagy szerintem. :)
2015. márc. 5. 22:15
 38/50 A kérdező kommentje:
és miért ? :C
2015. márc. 5. 22:16
 39/50 anonim ***** válasza:

Mert nem tudok eligazodni rajtad. Egyszer azt írod hogy nincs alacsony önbecsülésed, de folyamatosan azt írtad, hogy nem tudod elhinni, hogy téged lehet szeretni, nem vagy különleges. Vagyis nem szereted magad, nem vagy tisztában a jó és rossz tulajdonságaiddal. Ha tudnád, hogy mik a jó tulajdonságaid, lehetőségeid, akkor nem lenne az, hogy nem hiszed el, hogy bárki is tudna szeretni.

Bocsi ha valamit értelmetlenül írtam, de nekem már este van ehhez..:D

2015. márc. 5. 22:41
 40/50 A kérdező kommentje:

Valójában tudod mi az igazi gond ?

Sokan vannak akik bírnak de senki se szeret. :D

A legtöbben akik bírnak kedvesnek, és segítőkésznek tartanak, értelmesnek, meg hogy jó velem beszélgetni,meg hogy empatikus vagyok, ebből a kedvesség és az empátia szerintem nem igaz. Na az a lényeg a dologban, hogy sokan bírnak de nincs senki olyanom aki úgy lenne hogy legleglegjobb lánybarát akivel bármit meg tudok beszélni, beszélhetek neki az érzéseimről, megölelhetném ha szeretném, ilyenekre gondolok, nincs az a legjobb legkomolyabb barátságom meg.. A párkapcsolat meg nah.. nemrég csalódtam mint írtam, abból elég volt egy időre, de érted, azzal is az volt a gond, hogy nem éreztem azt viszont amit én nyújtottam. Remélem gy világosabb a kép.

2015. márc. 5. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!