Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljek teljesen életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljek teljesen életet ha egy cseppet sem vagyok szerethető ember?

Figyelt kérdés
Lányként még így is lenne pár idióta aki mindegy milyen vagyok, punci van akkor szeretne, de fiú vagyok, és a lányok kevésbé felszínesek mint a férfiak. így kétségbe vagyok esve.
2015. márc. 5. 21:19
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

a legtöbb férfinak tudjátok mi számít:

-legyen a nőn három lyuk ahova be tudja dugni.

a legtöbb lánynak ettől azért sokkal több kell, azért mert van két tojásod, meg farkad, nem bomlanak utánad, ez magába édes kevés.

2015. márc. 5. 21:31
 12/50 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással nem is leszel szerethető.
 13/50 anonim ***** válasza:
de miért ne lenne olyan lány? haa kinézeted utálod, az nem minden, láttam én már olyan visszataszító állatokat aranyos lányokkal/nőkkel hogy tyhű. a személyiség meg formálható, akkor is, ha már próbáltad. erőt kell venni magadon.
 14/50 anonim ***** válasza:
De még mindig nem fejtetted ki, hogy miért nem vagy szerethető...így elég nehéz bármit is mondani.
2015. márc. 5. 21:32
 15/50 A kérdező kommentje:

a személyiségem jó, és a viselkedésem is. a külsőm nem a legjobb.. de nem is az.

Nem tudom elképzelni miért szeretne bárki is, vannak nálam sokkal szebb jobb emberek.

2015. márc. 5. 21:33
 16/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom kifejteni, nem tudom elhinni hogy engem lehet szeretni csak.
2015. márc. 5. 21:33
 17/50 anonim ***** válasza:
Na így már értjük is, hogy mi a probléma. Köszönjük.
2015. márc. 5. 21:34
 18/50 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy?
2015. márc. 5. 21:36
 19/50 A kérdező kommentje:
Cseppet se vagyok különleges, mint pl vannak olyan lányok akik különlegesek és csodásak, én meg csak egy sima srác vagyok.
 20/50 A kérdező kommentje:
22 vagyok.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!