Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors esti kérdés. Kellene fogynom? (képpel)
Figyelt kérdés
+170 cm-hez hány kilónak tippeltek?
Üzenetben küldöm.
2015. márc. 4. 23:38
21/31 C0r3 válasza:
Krúdys ugyan de nem ribi. :D nekem megjött a kép
23/31 anonim válasza:
#10: Ugye tudod, hogy az alkat nem a kilóktól függ? Az izom pl sokal többet nyom mint a zsír + ha valakinek nagy a melle, az is rádobhat 1-2 kilót, na meg az erős csontozatról ne is beszéljünk. Èn 173 cm vagyok és 65 kg, mert rendszeresen járok edzésre, és láss csodàt, nem vagyok duci.
26/31 pinkpancser válasza:
Ha még aktuális akkor jöhet.
27/31 anonim válasza:
10-es, de kicseszett ostoba vagy. Elárulom neked, egy felnőtt nőnek az ideális BMI-aránya 20-24 között van. Egy 170 centis, 49 kilós nőnek a BMI-je 16.96, ami konkrétan megfelel az anorexia követelményének. Egy 170 centis, 61 kg-s nő BMI-je pedig 21,11, ami teljesen normális, se nem kövér, se nem sovány, úgyhogy ne oszd már a f.sságot, hogy aki 170 centisen (érted ember, 170, azaz SZÁZHETVEN centi, nem 150) 60 kg, az kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!