Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondd el mi a hibád! Kinek mi a hibája?
Túl racionálisan gondolkozom, régóta nem csöppentem bele álomvilágba.
Nem tudok jópofizni azzal, aki nem szimpi.
Továbbá: nagy orrom van, és a mellbimbóm is elég furcsa, nőies, pedig izmos mellkasom van. Ez van.
K.A. 17/F
K.A. valóban racionális! Tapasztaltam... xD
De szerintem a vágyak nem feltétlenül alaptalanok, és megvalósíthatatlanok.
M.H.
"akaraterőm nuku, a céljaimért nem tudok tenni"
mintha apámat hallottam volna :D
különben nálad ez mit takar? mit adsz fel hamar?
Bennem elég sok hiba van.
1.Kicsit túlsúlyos vagyok
2.Kishitű vagyok
3.Csúnyának látom magam
4.Hajlamos vagyok olyan külső tulajdonságokkal titulálni magam, amit mások nem úgy látnak (pl.én azt mondom h kicsi a szemem, mások meg azt mondják h nagy)
5.Hajlamos vagyok túlzásba esni a viccelődéssel és a hülyéskedéssel
6.Sokat káromkodok
7.Vannak bőrhibáim (pl.pigmenttöbblet, tűzfolt és heg->de ezek hála Istennek nem látszanak)
8.Sokan félreértenek és képes vagyok megbántani embereket úgy h nem is akarok és valamikor nem is gondolom komolyan...
L/12
akaraterős kérdésere reagálva:
rossz szokásaimat nem bírom abbahagyni - amiben sokszor semmi pozitívum nincs
nem bírok leülni és tanulni, mellette (helyette) pl most is gyakorikérdésezek
a munkámmal "még ráérek" - amikor már baromira nem érnék rá, csak épp nincs kedvem hozzá
ha valamiért teszek is valamit, az első negatív jelnél már feladom
lehetne még sorolni
(amúgy most depisebb vagyok a szokásosnál, annyira nem gáz a helyzet, mint fentebb is írtam, bár így van, csak most a legrosszabb szemszögből látom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!