Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondd el mi a hibád! Kinek mi a hibája?
Szétáll a fülem, ez a szexepilem :D Van aki ocsmánynak tartja :/
Ha nem zselézem a hajam, az elől lévő forgóm miatt tökhülyén áll. Így meg am fajin :)
15/F
Változékony a természetem! Ezt nem szeretik, mert kiismerhetetlen vagyok, és amikor a rosszabb hangulatomban találnak, akkor nagyon szúrok... de tudok ám aranyos is lenni(:$), de van, hogy odáig nem jutnak el az emberek, hogy azt is megismerjék...:(
M.H. 16/F
kicsit rövidlátó vagyok, ennek ellenére nem hordom a szemüveget, kivétel a suliban. Az önbizalmam változékony. Néha úgy érzem a világ ura vagyok, néha pedig, hogy hasztalan vagyok.
Magabiztos, akaratos.
Jól átgondolok, megfontolok mindent, mielőtt belefognék valamibe.
Vannak érdekes hobbijaim, többek között az alumínium dobozos üdítők felbontó részét gyűjtöm (de csak annak amit én iszok meg).
Nincs mellem,szeplős vagyok,nem látok jól (de nincs szemüvegem) kicsit nekem is előre áll a fogam,és nem is kicsi,meg elég szép rés van közte középen.
szőrös vagyok...mindenhol borotválom magam :S
nagy az orrom,nem feszes a bőröm...azt hiszem ennyi.
Igaz,hogy sok minden soroltam itt fel,de amíg nem látsz addig ne itélj meg! Alapjában oda vannak értem a pasik...azt mondják jó csaj vagyok,és ha tükörbe nézek,én sem egy csúnya lányt látok,sőőőt még modellkedni is szoktam...nem bízom el magam,tudom hogy sok hibám van,de ennek ellenére még így is jó vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!