Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem egy nős férfi, mi legyen ezután? 17L
Vagyis nem csak kikezdett, hanem le is feküdtem vele....én is hibás vagyok, pontosan tudom, bár azt nem tudtam hogy felesége van. Én nem 3rzek semmi komolyat iránta (egyéjszakás dolog volt), egyszerűen csak furdal a lelkiismeret, hogy mi van, ha tönkretettem ezzel egy házasságot... Gondoltam rá, hogy valamilyen úton megkeresem a feleségét, és kitálalok, de nem tudom jó ötlet lenne-e. (Amúgy a pasi 28 éves)
Ti mit tennétek?
Úristen... Ennyi idióta embert még egy oldalon nem láttam....Nem olvastátok, hogy NEM TUdTA, hogy házas a pasi??????
Kérdező, egy dologban igazuk van, ne szólj senkinek, nem a te felelősséged, a szemét pasi úgyis lebukik majd, hidd el, nem te vagy neki az egyetlen.
Amúgy meg férfiközpontú társadalom, hah. :))) Nevetséges vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!