Kikezdett velem a nős kollegám, mit tegyek?
Hónapok óta hiteget, és én teljesen belezúgtam. Csak most tudtam meg, hogy nős, eddig tagadta... Annyira haragszom rá, közben megőrülök érte. Mégis mit tegyek?
Azt találtam ki, hogy nem árulom el, hogy tudok a csaladjáról, kiváncsi vagyok meddig megy el, talán így hamarabb megutalom.
"Azt találtam ki, hogy nem árulom el, hogy tudok a csaladjáról, kiváncsi vagyok meddig megy el, ..." - ajh kedvesem ... ezzel hitegeted magad, de tulajdonképpen nem tudsz szabadulni tőle
ebből bármi lehet:
- szétrobbanthatsz egy családot
- te lehetsz a munkahelyed qrvája (a többiek szemében)
- eldöntheted, hogy hagyod a fenébe az egészet
Jó kis kapcsolatnak néz ki, ha már eleve hazugsággal indult ... Mit vársz így a jövőben? Majd szépen elhagyja a családját miattad, a gyereke csonka családban fog felnőni, valamelyikőtöknek ott kell hagyni a közös munkahelyet ... aztán jön egy másik "kollegina", akinek téged nem fog bevallani :-P
Sok sikert!
Én nem akarom, hogy elhagyja a családját, utálom az ilyet, és cafat sem vagyok! De egyszerűen nem tudom ezt feldolgozni... hogy hazudott ennyi irrig, és ha nincs egy normális kollegám, aki felvilágosít a dolgokról, akkor én ezt még mindig nem tudom!
Arra azért kiváncsi vagyok meddig szédít...
"Annyira haragszom rá, közben megőrülök érte"
Szerinted ebbő mi sül ki?
Megtudtad hogy nős, erre nem hogy jól leb*asznád, hogy miért játszik veled, miközben családja van...nem, te eljátszod a kislányt, aki semmit sem tud, csak azért hogy megdugasd magad...világos mint a nap.
Azt javaslom, hogy vond kérdőre, és hagyd a pics*ba az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!