Kikezdett velem a nős kollegám, mit tegyek?
Hónapok óta hiteget, és én teljesen belezúgtam. Csak most tudtam meg, hogy nős, eddig tagadta... Annyira haragszom rá, közben megőrülök érte. Mégis mit tegyek?
Azt találtam ki, hogy nem árulom el, hogy tudok a csaladjáról, kiváncsi vagyok meddig megy el, talán így hamarabb megutalom.
Nem igazan erted, most en fogok jatszani vele... kest dofott a hatamba, biztos az a vagyam Hogy dugjak vele...
Hazudott nem kicsit, nagyot, nevetsegesse tett, most en teszem ot azza..ennyi egy kis elegtetel.
Na jól van...aztán nehogy az legyen a vége amit írtam, elvégre azt írtad, hogy "megőrülsz érte". Nem igazán értem, hogy hogyan tudsz vele cicázni, miközben te vagy odáig érte.
Ebből te sehogy se jössz ki jól, tisztázd vele a dolgokat mielőbb.
12-nek igaza van "visszaszúr a bicska"
Mivel úgy fogalmaztál ,h odáig vagy érte ő meg értelem szerűen csak kiakar használni.Szexelni szeretne veled max szexkapcsolat ,de soha nem fogja elhagyni a családját.Borzalmasan ritka az ,h egy családos,házas férfi kilép és új életet kezd a szeretővel.
Szóval csak óvatosan.Mert ennek tényleg kupakolás lesz a vége utána meg sírás ,h plátói szerelem van ,de egyoldalúan.Meg csak ígérgetés a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!