Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem egy nős férfi, mi legyen ezután? 17L
Vagyis nem csak kikezdett, hanem le is feküdtem vele....én is hibás vagyok, pontosan tudom, bár azt nem tudtam hogy felesége van. Én nem 3rzek semmi komolyat iránta (egyéjszakás dolog volt), egyszerűen csak furdal a lelkiismeret, hogy mi van, ha tönkretettem ezzel egy házasságot... Gondoltam rá, hogy valamilyen úton megkeresem a feleségét, és kitálalok, de nem tudom jó ötlet lenne-e. (Amúgy a pasi 28 éves)
Ti mit tennétek?
"ki a nagyobb ribi? a 17 éves kamasz, vagy a pedofil házasságtörő?"
Hogy mennyire egy ostobs ember vagy...
17 éves már rohadtul nem kamasz, - főleg egy lány fizikailag semmiképpen sem - mivel 1 év választja el attól, hogy teljes jogú felnőtt, magyar állampolgár legyen. A pedofilozásod meg egyenesen nevettséges, saját magad járatod le. Az, hogy egy 28 éves pasas kefél egy 17 éves csajjal, rohadtul nem pedofil dolog. A mocskos pedofilok a 8-10 éves kislányokra buknak, akiknél még nem alakultak ki a másodlagos nemi jellegek. Egy 17 éves lány azonban már kész NŐ, aki alkalmas a szexre
Szóval gondolj már, mielőtt ilyen oltári nagy ostobaságokat írsz. A magafajták miatt sülyed az oldal színvonala.
Fogd be a szád és maradj a fenekeden.
Miért?
1, Lehet, hogy a férfi rendszeresen csinál ilyesmit, de lehet, hogy egy egyszeri kilengés volt neki. Ha oda mész tuti tönkre teszel mindent.
2,Lehet az asszony tudja, hogy a férje csél-csap, de úgy csinál, mint ha nem lenne sejtése sem.(láttam már ilyet) Oda minek mennél? Csak megalázó lenne a feleségnek.
3,Lehet az asszony is csalja a pasit.
4, Te 17 éves vagy, a pasi 28. Az is lehet, hogy a nő nem hinne neked, mert egy szerelmes kis bosszú álló fruskának nézne.
Nagyon remélem hogy ez kamu...
Egyébként meg minek fekszel le olyanokkal akiket nem vagy alig ismersz? Ha idősebb nálad gondolhattad hogy esetleg házas de ezek szerint te csak úgy hipphopp széttetted neki a lábad. Gratulálok, a szüleid büszkék lehetnek rád.
Ha annyira se ismerted a pasit, hogy ennyit se tudj róla, lefeküdtél vele,
miért ez a hiszti?
Ha minden mindegy volt!
Bevállaltad a feleséget, HIV+-ot, az egyéjszakát, stb.
Pénztártól való távozás után nincs reklamáció!
Ez ami történt mindenkinek a maga sara! Én/mi nem törhetünk pálcát.
Amit kicsinyes bosszubol akarsz tenni, (ráadásul a te balhéd is)
az viszont gusztustalan!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!