Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fér bele az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fér bele az hogy a szűkebb család előtt nyáron félmeztelenül vagy meztelenül szoktam a kertben napozni?

Figyelt kérdés

Ugye a fehér csíkok elkerülése miatt.

Ez mennyire normális? Barátnőm szerint nem igazán, mondjuk ilyen szempontból az ő családja elég prűd, ti mit gondoltok?

2015. febr. 28. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi különleges, sokan otthon a kertben, teraszon, medencében nyáron meztelen vannak.

Simán belefér.

2015. márc. 1. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van az udvarunkon kialakítva egy olyan rész ahol teljesen elvan zárva a kíváncsi szemek elől a kert rész és ott nyugodtan lehet meztelenkedni. A családomat ez nem zavarja, annyi kikötésük van hogy ne meztelenül menjek át oda vagy szaladjak be a házba valamiért, mert lehetnek vendégek vagy épp észrevehet a szomszéd is. Én alapból nem vagyok egy szégyellős fajta simán merek meztelenkedni, meg én is utálom a fehér foltokat a bikinim után ezért is szeretek oda kijárni napozni. Én meg alapból nem tudok magamon nyáron nagy melegbe elviselni semmilyen ruhát, akkor is ha utcára megyek többnyire csak egy jó bő egybe részest kapok magamra valami vékony fehérneművel és úgy megyek a városba meg társaságba is, persze odafigyelek hogy ne legyek annyira kirívó se :D

De nálunk ez belefér ha ott az elzárt részen meztelenkedünk, öcsém is gyakran jár oda nudizni, meg régen a szüleim is meztelenkedtek ott amikor még mi is kicsik voltunk.

Nyáron volt amikor a barátomat is áthívtam akkor még nagyon a kapcsolatunk elején voltunk és ő akkor még fehérneműben sem látott nem hogy meztelenül. És akkor már jóban volt a szüleimmel így csengetés, kopogás nélkül is bejöhet a házba ha úgy hívom át hogy jöjjön amikor ráér vagy szól előtte hogy átnéz ide. Volt amikor ő felhívott hogy 30 perc múlva átjön hozzám, én mondtam hogy jöjjön be a kertbe az elzárt részre mert ott leszek, én meztelenül voltam de gondoltam 30 perc még rengeteg idő így nem öltöztem fel azonnal, aztán a barátom csak úgy kinyitotta azt a kaput és bejött én pont a napozó ágyon feküdtam és olvastam, nagyon belemerültem aztán azt láttam hogy ott áll velem szembe a barátom és totál elvan vörösödve akkor fel sem fogtam, de azon kaptam magam hogy még nem vagyok felöltözve :D elég égő volt, de már gondoltam úgy is mindegy meg elvégre egyszer úgy is sor került volna erre is hogy lásson szóval nem takargattam magam, csak adtam gy csókot, szegény nagyon izgult aztán utána már lazábban kezelte a dolgot amikor megnyugtattam őt egy kicsit, ő nem mert ott levetkőzni nekem, meg is értettem így én is magamra kaptam a fürdőrucim és bementünk a házba kávézni egyet :D

2015. márc. 1. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Én az erkélyen szoktam napozni, vagy fen a panelunk tetején, szeretem a napot és nagyon nem szeretem a fehér csíkokat. A Barátnőm szerint nem vagyok normális bárki megláthat. Eddig még nem vettem észre, meg nem is olyan könnyű belátni hozzánk.
2015. márc. 5. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:
A kedvedért megtanulok repülni :D
2015. márc. 5. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

nem akarok senkit megbántani, de ezt a családon belüli prüdériát annyira érthetetlennek és értelmetlennek tartom...

plusz odahaza, a saját ingatlanomban nehogy már azzal kelljen foglalkozni, mit szól a szomszéd.

most is mesélte egy nő ismerős, hogy ő életében nem látta az apja farkát. az milyen már? nálunk rohadtul természetes volt, hogy a kétszobás panelben látom anyámat, apámat, nővéremet meztelen, nem takargattuk magunkat, míg eljutottunk a fürdőszobáig, apám fürdés után meztelenül borotválkozott (arc) a csapnál, csak aztán vett köntöst vagy pizsamát.

2015. máj. 13. 11:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Otthon én is mindig meztelenül napoztam. Néha meglátott, anyám, apám, öcsém, de nem szóltak semmit. Mégis mi van abba?

Nem arról szólt, hogy előttük rohangáltam pucéran.

Én mindig is a prüdéria ellen voltam.

2017. jún. 16. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!