Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy én nem akarok tartós párkapcdolatot és a későbbiekben gyereket sem. Ugye ez fog még változni? 17/L
Persze, nagyon is változhat még.
Nem kell rohanni... de azért vigyázz, hogy ne 35 évesen ébredj majd fel, hogy mégis nagyon kell a gyerek.
Mert akkor meg azért nem lesz meg.
Minden változik, 10 év múlva arra fogsz gondolni, hogy mondhattál ilyen butaságot 17-évesen és minden vágyad lesz egy gyerkőc :) Én sem tudtam elképzelni magam ennyi idősen párkapcsolatban, meg a tanulásra koncentráltam nem is érdekelt a dolog, most meg már az a bajom, hogy akkor kellett volna akkor talán most nem lennék egyedül. Most mindent megtennék, hogy találjak valakit de sajnos nem könnyű. Én azt mondom, élvezd, éld az életed használd ki a lehetőségeket, szórakozz, ismerkedj és ne utasítsd vissza a lehetőségeket. Most kellene ismerkedned igazán :)
Nem kell kapcsolatban lennetek flörtölj, barátkozz, de a pasikkal vigyázz ne higgy el mindent nekik akkor nem csalódsz nagyot. Csak okosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!