Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy sztárba?
Van egy énekes, akit már amikor megláttam, akkor az volt az első benyomásom, hogy hú de gyönyörű, kb. nem is tudom hogy láttam-e valaha szebbet nála. De ez nem volt elég, emberileg, belsőleg is nagyon-nagyon szimpatikus lett, oké mondhatjátok, hogy élőben nem látom, de akkor is rengetegen vannak akik ennyiből pont, hogy unszimpatikusak lesznek, ő meg ennek ellenére, nagyon jó embernek látom és szerintem nagyon jó társ lenne és a szépsége mellett még e tekintetben sem találkoztam hozzá hasonlóval. Hogy ha itt megálltunk volna, lehet még nem estem volna bele, de ráadásul még olyan elképesztően aranyos, hogy elolvadok tőle... :S Ahogy forgatja a száját beszéd közben, amikor nem tudja mit mondjon vagy nem tudja kifejezni magát és rákérdez a szavakra, ahogy mosolyog, ahogy nevet, ahogy válaszol... áhhh.... + még szingli is.
Szóval az utóbbi 2 hétben estem teljesen bele, de már az-az előtti hónapokban a határán mozogtam. Tudom majd mondjátok, hogy mivel nem ismerem nem lehetek belé szerelmes, de voltam már szerelmes, és most ugyanazt érzem... Olyan rossz, pedig nem akartam, csak egyszerűen elbűvöl. Egész nap rá gondolok, ráadásul mostanában sok a szabadidőm, így a neten is rengeteget nézem őt. Mit tegyek??? Szerintetek teljesen reménytelen?
Jó amúgy viccet félretéve, félreértetted a Borat-os mondatomat, azzal csak poénkodtam egyet és ezzel együtt pedig rávilágítottam a példád hibásságára is.
A lényeg, hogy ezzel nem azt fejeztem ki, hogy én emészteni akarom magam tovább, eddig se igazán tettem, tehát ne izgulj, nem vagyok depis :). A dolgot illetően pedig egyelőre várok, az érzelmeim is változnak, lehet csak egy fellángolás volt, plusz most elég sűrűn vannak a dolgok körülöttem, sőt még az ő szempontjából is szükséges egy kis várakozás. Majd tiszta fejjel, kicsit később lépek valamit addig pedig nézegetem a válaszokat, hogy ti mit gondoltok erről és élem tovább az életem.
Ne haragudj, de senki nem kérdezte a véleményed. Gyökér csíra.
Ja nekem is megfordult az a film a fejembe, mondjuk az eléggé pocsék alkotás.
tegnapelőtt 21:20
Gyökér csira?????
Tipikus pisis vissza szólás,pont olyan pisis mint a kérdés :D :D :D
Pláne az átmenetek azok is meg mosolyogtatóak :D
Told már arrébb a biciklit, senki sem kíváncsi rád!
15 éves??? Pisis??? Fogadok te vagy az akinek átlinkeltem a kérdést, és most bosszút állsz mert leszóltam a kérdésed (csak annyi a különbség, hogy én válaszoltam is rá és azzal együtt megjegyeztem, hogy egyszerű és felesleges kérdés), ami kimeríti a legsablonosabb, depressziós "jaj csalódtam egy lányban mert elhagyott, megcsalt, nem akar velem érzékien szexelni" kérdések tárházát. De biztos én vagyok a pisis, nem az aki feleslegesen ide írogat, meg végigolvassa a kérdést és a hozzá érkezett válaszokat, csak azért, hogy a kis sérült lelkének elégtételt tehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!